namek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam ! 1maj Tuż tuż i związku z tym mam pytanie do Panów spinningistów czy używa jeszcze ktoś Twisterów na szczupaka? Jakiej firmy najlepiej wybrać? zastanawiam się nad Relaxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Najpierw w lewym górny rogu jest wyszukiwarka ,Tematów moc na temat przynęt .Udanych połowów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Obstawiam ze marka szczupakowi 'nie robi' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W zasadzie to chodzi mi o to z jakimi efektami łowicie na twistery szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mansa 038 żółty i perła bez tego nie ruszam się na szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 1 maja tuż tuż, ale 1 kwietnia to już był... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Obstawiam ze marka szczupakowi 'nie robi'Ale "markowy" szczupak byle czego nie weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kilka 60-tek złowiłem na pomarańczowo-żółtego SG Real Eel, chociaż nie ukrywam, że poświęciłem mnóstwo czasu na rzucanie tymi przynętami i spodziewałem się duuużo lepszych wyników.Kiedyś łowiłem też bardzo często na seledynowego dużego Dragona Hitmana, jakieś tam zębatki się wieszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sandra Delalande 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A łowi może ktoś na większe twistery relaxa 4calowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 4 cale to na okonie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/effzett-grub-a21-p2172-k13792.html ten 220mm bo szczupak to bandyta: https://www.youtube.com/watch?v=-w8gn1AOyIA Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja kiedyś z powodzeniem używałem twistera w kolorze białym, ale nie pamiętam firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 O tak biały twister to było to Wystarczyły dwie gumki pod okonia i szczupaka i się ryby łowiło.Pamiętam to jak dziś ganialem z teleskop 3,30 z grubym przyponem i człowiek nie narzekal a i ryby nie spada. Teraz super kije,skrzynki wypchane super przynetami a i tak połowę tego się nie lowi Miło powspominać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie wiem dokładnie o co przedmówcy (założycielowi wątku) chodziło, ale większość z Was pokazuje mu coś, co jest mieszanką rippera i twistera. Czyli ripper z ogonkiem twistera. Czy to jeszcze twister, czy jakaś hybryda? Co świadczy o tym, że dana przynęta jest twisterem? Ogonek, czy korpus? Jeżeli ogonek, to faktycznie polecam koledze Sandrę. Raczej tą oryginalną, czyli z Delalande Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hitman też nie jest zły. Uważam, że na równi z Sandrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Raczej chodzi mi o tradycyjne twistery typu manns Relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mansa 038 żółty i perła bez tego nie ruszam się na szczupaki Zdradzasz moje sekrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zdradzasz moje sekrety To zemsta za cykadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jakoś nie miałem przekonania do twisterów na szczupaka ,, zawsze łowię na riperki i kopyta . Jedynie na okonia czasem twisterki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 To taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kiedyś tylko szczupaki łowiłem na twistery. Najzwyklejsze białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Z podwojnym ogonkiem w kolorze motor oil. Jedna z moich ulubionych przynet na szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Używa ktoś Twisterów Mannsa na szczupaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Chciałbym się zapytać doświadczonych wędkarzy pewnie będą wiedzieć jakiej firmy jest ten TWISTER? http://pzw.gorzyca.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi