pio76 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Hej. Czy ktoś może kupował ponton KOLIBRI na UA...jak wychodzi cenowo np. z przesyłka i jakieś namiary na sklep. Dzieki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 witam Masz blisko firmowy sklep i gwarancję .http://www.pontony.net.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Harjer Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 He, he ! Obyś nie kupił z zielonymi ludkami - uważaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kolega @godski kupował u sąsiadów ze wschodu, ponoć sporo taniej niż w polskiej sieci dystrybucyjnej. Temat rozwinięty w wątku "sezon na zakup pontonu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Ws. reklamy na forum Jerkbait.PL proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 5 Lipca 2015 przez mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A witamy na forum witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jakie pontony macie w tej chwili na stanie długość 330? kolory, wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Ws. reklamy na forum Jerkbait.PL proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 5 Lipca 2015 przez mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Kolory zielone? i podłoga pełna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) poprawcie sobie stronę główną...pisze się "STANDARD" no chyba, że to po ukraińsku Edytowane 5 Lipca 2015 przez mario 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Ws. reklamy na forum Jerkbait.PL proszę o kontakt z adminem (@remek) Wszystko fajnie, ale bez zarejestrowania firmy w Polsce, długo nie pociągniecie. Edytowane 5 Lipca 2015 przez mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasz196209 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tutaj jest temat o pontonie z Ukrainy choć nie wiem na ile prawdziwy - http://www.forum.wedkarska-tuba.pl/topic/1335-uszkodzenia-pontonu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dwa razy pomagałem w naprawie takiego pontonu kupionego na Ukrainie, może to tylko przypadki , ale wykonanie i materiał był inny niż powinno to być. Gramatura materiału była zaniżona , a klejenie jak w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Ws. reklamy na forum Jerkbait.PL proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 5 Lipca 2015 przez mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Ws. reklamy na forum Jerkbait.PL proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 5 Lipca 2015 przez mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tutaj jest temat o pontonie z Ukrainy choć nie wiem na ile prawdziwy - http://www.forum.wedkarska-tuba.pl/topic/1335-uszkodzenia-pontonu/Właśnie na tym forum nie mogę się zarejestrować, nie działa link aktywacyjny. Czy ktoś miał podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fajlip Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam,Chcę zakupić ponton Kolibri - na dawnej tablicy nick tego sprzedawcy to Oleg Z gościem rozmawiałem przez telefon, wszystko wydaje się być w porządku.Wymaga jednak wpłacenia zaliczki z góry na konto jakieś firmy polskiej, z którą współpracuje. Pytanie do Was, czy ktoś kupował już ponton Kolibri u niego i mógłby napisać, czy wszystko przebiegło bezproblemowo, czy zamówienie się zgadzało? Można facetowi zaufać?Nie ukrywam, że do zakupu u niego przekonuje mnie cena. Z ewentualną gwarancją pewnie mogą być problemy, jednak różnica w cenie to rekompensuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 ja wczoraj kontaktowałem się z gościem z http://bcpoland.com.pl/przez OLX i może być przesyłka za pobraniem (65 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To wlasnie bylem ja =) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziober Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 1.000 pln w kieszeni, pytanie ile warta jest krajowa gwarancja i spokojny sen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bcpoland Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Gwarancja na ponton jest 3 letnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziober Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Gwarancja na ponton jest 3 letnia. Potwierdzona dowodem zakupu? Proszę podać (bo na stronie brak informacji) jaki podmiot (osoba) jest gwarantem tego 3 letniego serwisowania ...czyli z kim zawierana jest umowa kupna-sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pio76
Hej. Czy ktoś może kupował ponton KOLIBRI na UA...jak wychodzi cenowo np. z przesyłka i jakieś namiary na sklep. Dzieki. Pozdro
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi