pepe_79 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam,chciałbym prosić o pomoc w wyborze O ile ABU C3 nie trzeba przedstawiać, to na temat Bayard'ajakoś nie mogę znaleźć ciekawych informacji... Czy ktoś z Was używa Bayard'a i mógłby coś więcej o nim napisaćw odniesieniu do C3 ? Kijek, na który chce wmontować multika to MAX Empire Casting (1,90 cm, 20-60 gram).Przynęty głównie Dorado Drunk 7cm, Slider 7 i 10. Obecnie mam Jaxon Casting XTL, ale chodzi mi po głowie niedrogi okrąglaczek Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam nikt nie łowi Bayardem? Napiszcie czy jest ok, czy nie, bo mam promocję w sklepie za 80 Euro,- ogladałem go wyglada solidnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi