krzysztof1983 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam jak w temacie...czy posiada ktoś z Was kołowrotek na tren rok lub starszy model morethan:-):-):-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja sporo czasu go miałem w łapkach. Model 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 I jak pracuje?Jakas opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Coś juz było na ten temat... http://jerkbait.pl/topic/35169-morethan-2014/?hl=morethan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam model ostatni przed magsaled. Kołowrotek piękny , ma moc , świetny nawój, super hamulec, praca nie maślana lecz nic nie irytuje. Ale po bardzo krótkim czasie zaczęła odłazić farba ze stopki a kabłąk okazał się pokryty czymś o twardości plasteliny. Jedyny w mojej historii który ma rysy a dbam o sprzęt. Przy tej cenie która była/jest w sklepach odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 To jak w krótkim czasie odłazi farba to totalna porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 U mnie jakoś nic nie błazi, mimo, że obrączka zawsze dotyka stopki,- dbam średnio łowię nim 4 rok "starym Morethanem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jak pracuje najnowszy? Bardzo dobrze według mnie. Wątpię by odstawał mocno od Stelli pod względem kultury pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam model ostatni przed magsaled. Kołowrotek piękny , ma moc , świetny nawój, super hamulec, praca nie maślana lecz nic nie irytuje. Ale po bardzo krótkim czasie zaczęła odłazić farba ze stopki a kabłąk okazał się pokryty czymś o twardości plasteliny. Jedyny w mojej historii który ma rysy a dbam o sprzęt. Przy tej cenie która była/jest w sklepach odradzam.Krzysiu, bo nie powinieneś jej na trotyldy zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 zastanawiam sie nad kupnem i dlatego pytam...a niby kto pyta ten nie bladzi ale widze ze opinie sa podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Nowemu Morethanowi do Stelli dużo brakuje, Morek jest półkę niżej czy tego chcemy czy nie. Ze wszystkich młynków Daiwy którymi kręciłem: Tournament Z, Certate granatowa, Certate '13 różne modele, Caldie, Exist pierwsza i druga generacja, nie miałem w rękach tylko 2015, Morethan stary i model 2015 muszę przyznać że najlepiej kręciło mi się Luviasem "12. W rękach miałem wielkości 2004, 2510PE-H, 2506 wszystkie bardzo dobrze spasowane, kręciły leciutko i płynnie, młynek naprawdę godny uwagi. Nowy Morethan, nie przypadł mi do gustu, do masełka Shimano ojj daleko. Moim zdaniem starszy Morek oferował lepszą kulturę pracy. Oba modele są diabelsko piękne i dla mnie to by było na tyle Jedynymi kołowrotkami które chciałbym posiadać na dzień dzisiejszy z pod znaku D to Luvias i nowy Exist 2015(głównie w celach poznawczych Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Te trotki w morzu Waldek to nie mogłem się powstrzymać Bo pomimo tej rozpadającej się farby to mój ulubiony kołowrotek. Szkoda, że niedopracowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Piękny jest z wyglądu i to jest właśnie cel kupienia a Shimano z wyglądu jest tragedia:-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To prawda,nowa Stella jest brzydka,nie ma proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 ...konstruując Stelle '15 inżynierowie shimano wzorowali się na Kim Kardashian...stąd te dysproporcje ...Takie czasy, celebryci wyznaczają trendy "gwiazdom"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Fakt niezaprzeczalny Gwiazda to brzydula i kropka, ale dla tego masełka zniosę wszelkie niewygody wizualne Poznałem kiedyś taką brzydulę, tylko pełnoletnią, jak zdjęła okulary i rozpuściła włosy to miał człowiek ochotę kręcić cały dzień i całą noc Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dziś miałem w ręku model 2 lub 3tys. Kręcił pięknie żadnych stuków puków czy wyczuwalnej pracy przekładni. Tylko u mnie w sklepie kosztuje 2400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Na szczęście piękno to pojęcie względne ...no i jak coś ma być na dłużej, to warto żeby było dobre w środku, nie tylko na zewnątrz .Kołowrotków też to się tyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Na szczęście piękno to pojęcie względne ...no i jak coś ma być na dłużej, to warto żeby było dobre w środku, nie tylko na zewnątrz .Kołowrotków też to się tyczy Sie czepiasz, nie kazdy ma Odre pod domem, po co ryby lowic, kolowrotki w gablocie mozna sobie poogladac w zamian a wtedy co w srodku nie jest takie wazne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fakt niezaprzeczalny Gwiazda to brzydula i kropka, ale dla tego masełka zniosę wszelkie niewygody wizualne Poznałem kiedyś taką brzydulę, tylko pełnoletnią, jak zdjęła okulary i rozpuściła włosy to miał człowiek ochotę kręcić cały dzień i całą noc Można mieć piękną maślankę,ale trzeba się cofnąć kilka lat wstecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ahh Milenka zerkam z pożądaniem na jej fotografie. Tylko to grzech do wędki przykręcać, profanacja nie dałbym rady. Toć ten młynek jak w stanie igła się trafi to jak Święty Graal. Szkoda zużywać niech dla potomności zostanie jako relikfia, wzór i przykład jakie kiedyś genialne młynki się robiło. Niestety łowić trzeba wiec docieram nieletnią czternastkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Uczucia i emocje wywolywane przez kolowrotek. Chyba zbyt wiele ich mialem (kablakowcow ) i traktuje je czysto instrumentalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Ahh Milenka zerkam z pożądaniem na jej fotografie. Tylko to grzech do wędki przykręcać, profanacja nie dałbym rady. Toć ten młynek jak w stanie igła się trafi to jak Święty Graal. Szkoda zużywać niech dla potomności zostanie jako relikfia, wzór i przykład jakie kiedyś genialne młynki się robiło. Niestety łowić trzeba wiec docieram nieletnią czternastkę Są tacy,którzy nią łowią zbyt intensywnie:http://page5.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/e156193988 A tu 4000 na "żywo": Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez CM Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Mialem do wyboru Daiwa morethan i Daiwa exist i jednak wybrałem exist:-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi