Skocz do zawartości

Ciekawostka by Dragon...

Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

I to bynajmniej nie sprzetowa.

Poniewaz jestem posiadaczem kolekcji HMów :wacko: , trafia do mnie roczny magazyn z tejze firmy. Oprócz porcji jakze zaawansowanych Hmów 80 i innych takich, w magazynie znalazl sie reportaz. O polowie sumów, sandaczy i karpi na Ebro.

I cóz tam czytam? Ano ze dzentelmeni spod znaku czerwonego smoka, który bierze nogi za pas (mogliby skonsultować swój znak w kwestii feng shui u jakiegos swojego dalekowschodniego kooperanta) urzadzili sobie w ubieglym roku wypad nad Caspe (to jest górny zbiornik, przed zapora). Lowili co niemiara karpi i sandaczy, ino z sumem byly przejsciowe chwilowe. Ale od czego pomysl?! Jeden z nich postanowil sie zdywersyfikowac i zaczal trollingowac do upadlego, i w koncu wytrolowal suma ponad 2m, na Skinnera bodajze. Po czym worek z sumami mial sie rozwiazac, czy jakos tak.

Tylko ze na Caspe obowiązuje zakaz trollingu...

Nie możemy powiedziec że wszyscy kradno , bo przykladowo ja moja rodzina i przyjaciele oraz pewnie wszyscy forumowicze nie kradna, a ze sa przypadki takich dupkow.No coz to oni robia nam opinie , ale stwerdzenie ze wszyscy Polacy to złodziej - nie zgadzam sie z tym i protestuje :angry:

Widzę, że dwoch forumowiczów powyżej nie posiada elastyczności myślenia......jedż do Polski na urlop - twój samochód już tam jest!!!.....i Ty myślisz, że to powstało bez przyczyny???.....chodzę po tym padole ponad 40lat i widzę co się dzieje......złodziejstwo i łamanie prawa to norma.