mrufa8 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, Poszukuję namiaru na seryjne, bądź też robione przez kogoś mini jaskółki długość 2-4 cm. Niestety zapas pixelow Wojtka Krzyszczyka powoli się kończy, a nie wiem czy będzie możliwość dokupienia, trzeba się rozglądać za alternatywą. Jak się okazało pstrągi się w tym lubuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Lunker City Fin-S Shad najmniejszy model 4.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie ma strachu - jak się skończą to zawsze można zakupić . Do wyboru , do koloru http://predator-fishing.pl/pphu-forestiawojciech-krzyszczyk-m-73.html?sort=2d&page=1 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) ... Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie ma strachu - jak się skończą to zawsze można zakupić . Do wyboru , do koloru http://predator-fishing.pl/pphu-forestiawojciech-krzyszczyk-m-73.html?sort=2d&page=1 .dzięki za namiar! nie mam pojęcia jak tego nie wygooglowałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A proszę bardzo ! Z obsługi też powinieneś być zadowolony , jak dla mnie pierwyj sort . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kondżer ma takie coś: Twinky oraz Gladys Minnow. Mają chyba mniej niż 4 cm ale są bardzo lejące i miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kondżer ma takie coś: Twinky oraz Gladys Minnow. Mają chyba mniej niż 4 cm ale są bardzo lejące i miękkie.I bardzo skuteczne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie ma strachu - jak się skończą to zawsze można zakupić . Do wyboru , do koloru http://predator-fishing.pl/pphu-forestiawojciech-krzyszczyk-m-73.html?sort=2d&page=1 .Dzięki też skorzystałem z twojego namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wojtek Krzyszczyk to pewna firma i co najważniejsze ma dobrze przetestowane przynęty...czyli sam na nie łowi. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Te 2,8cm. jaskółki to rzeczywiście są bardzo miniaturowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 i bardzo skuteczne w niektórych sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 i bardzo skuteczne w niektórych sytuacjach Czym zbroisz te 2,8 cm. zapytam tak z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 głowki jigowe na hakach matuzo, jak się nie mylę to nr 8. Idealne. Mustady nr 6 są troszkę przyduże w moim odczuciu. I różna zbieranina mini główek, niestety bliżej nieznanych mi produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dzięki za podpowiedż, próbowałem Mustadami ale mimo szkła powiększającego nie dałem rady z tymi większymi jaskółkami nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi