Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2010

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Krzyśku,

to ja też swojego czarnuszka dorzuce, kolejny przyłów przy łowieniu okoni zreszta, tym razem skusił się na Veltice 2 Dragona, która po holu była powyginana w chińskie 8 po prostu :D a na dodatek wziął blisko łodzi więc wszystko działo się na krótkim dyszlu:

.

post-10-1348914836,8237_thumb.jpg

Po raz kolejny wybrałem się z przewodnikiem Andrzejem Wiznerem i trzeba przyznać że było ciekawie, Andrzej się już pogubił i stracił rachubę która to metrówka w tym roku na Jego łodzi

Najważniejsze że ja zaliczyłem swoją pierwszą w tym roku:)

Podziękował :D

.

post-2239-1348914843,878_thumb.jpg

Sliczne zebacze gratuluje .

Ostatni wypad jak dla mnie nie byl za bardzo udany .

Jak zwyle oblawiajac trolem najglebsze doly na akwenie niespodziewane branie i 15 min osterej jazy jak zwylke reka podebranie .

Ksiazkowo podebrana ryba zaczelo tanczyc na reku w czsie gdy spadala kotwieca wbita w kciuka doslownie porwala mi palec .Reszte mozna sobie wyobrazic ,krew sie lala, palca nie czolem ,uratowal mnie recznik ktory w drodze do domu byl caly czerwony .Trzy szwy i gleboka rana .Jak to mowia trening czyni mistrza i choc metrowek czlowiek kilka do roku zlowi to po tej imprezie mam dobra nauczkie .

Sam do siebie i dla innych .Nigdy nie podbieraj dozej ryby reka z woblerem ,blacha w paszczy no i to czego sie do tad zarzekalem , chwytak .Kolejy grat po takiej imprezie ,niezbedny na kazdej lajbie nie zaleznie do starzu i doswiadczenia .

Pozdrawiam Termos