Baloo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 no to ratujmy jeszcze chwilkę... taka głodna kaniballa... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 no i na jacka ... to mi się podoba ... bo poprzednie widziałem na jakieś małe woblerki złowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ten Mały flagowiec to Fatso14 Wszystkie przynęty tam były za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Piękne sztuki! Miały jakieś wymiary? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ten Mały flagowiec to Fatso14 Wszystkie przynęty tam były za małe. Mnie to na 10 wygląda ale wzrok od komputerów mi siada więc mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Kurcze, sam robiłem to zdjęcie i o ile pamiętam, to Fatso14, ale szczup miał 105cm, więc chyba jednak Fatso10, bo szczup by musiał mieć z półtora metra. Nie pamiętam. Anyway dobra przynęta, wędkarz i ryba. No i foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Tia.. Faktycznie fotkę z flagowcem robił Lasso. Szczupek miał 110 i skusił się wieczorkiem na tonące fatso 14. W warunkach jakie zastaliśmy, na metrówki sprawdzały się tylko przynęty większe niż 14 cm. Jedynym wyjątkiem była ta ribka 101cm na hornecika. Poprzedzona zresztą ładną, sportową 96cm. Wszystko mniejsze było pożerane przez mniejsze szczypaki. A niektorzy mieli także okazję podziwiać holowanego mniejszego szczypaka, zasysanego przez duuuuużą mamuśkę. Bardzo dużo, dużych ryb odprowadzających przynętę... Generalnie Jack skosił największe rybki - 115 i 113. A ostatnie dni, to już niemal wyłącznie zabawa jackiem. Wiele rybek powyżej 90cm. Bardzo udany wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Moje gratulacje, świetne wyniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Oj 110! Sorki! Jak mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Lasso złośliwcze... wybaczam bo zrobiłeś przesympatyczną fotkę (choć wiem, że takich nie lubisz). Warto też dodać, że Tomek doił spore ilości na swój jerkowy wynalazek, ale o jego skuteczności dowiecie się pewnie już wkrótce, gdy trafią do seryjnej produkcji. YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @krzysiek - od świetnego wyniku stałęm może jakieś pół metra. Rybkę na bank około 130cm oglądaliśmy niemal na wyciągnięcie ręki. Niestety totalnie miałą w nosie nasze przynęty. Ot pokazała się... Kolega z łódki @TeeS już chciał po nią skakać... Tym niemniej takiego zagęszczenia wielkich szczupaków jeszcze nie widziałem. My byliśmy trochę późno (I połowa czerwca), ponoć II połowa maja była jeszcze lepsza. Łowiono po kilkanaście metrówek. My łącznie trafiliśmy 6. 101, 2 x 102, 110, 113 i 115. Za to kilkanaście ryb od 90-100. Sam miałem 2 x 99, 2x 96, 97... A gdyby ktoś się uparł na ilość, to łowiąc gwizdki po 50-60 cm można byłoby bić rekordy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nareszcie jakies porzadne szczupce sie pojawily na forum, bo ostatnie dwa miesiace to chyba same bolki. Piekne fotki i prosze o wiecej. Wogole dlaczego nikt sie nie pofatygowal z jakas relacja na glowna strone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Gratuluję. Odnoszę wrażenie, że odbyliście krótką wizytę w Edenie SZOK. Rozumiem, że światełka w tunelu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @krzysiek - od świetnego wyniku stałęm może jakieś pół metra. Rybkę na bank około 130cm oglądaliśmy niemal na wyciągnięcie ręki. Niestety totalnie miałą w nosie nasze przynęty. Ot pokazała się... Kolega z łódki @TeeS już chciał po nią skakać... Tym niemniej takiego zagęszczenia wielkich szczupaków jeszcze nie widziałem. My byliśmy trochę późno (I połowa czerwca), ponoć II połowa maja była jeszcze lepsza. Łowiono po kilkanaście metrówek. My łącznie trafiliśmy 6. 101, 2 x 102, 110, 113 i 115. Za to kilkanaście ryb od 90-100. Sam miałem 2 x 99, 2x 96, 97... A gdyby ktoś się uparł na ilość, to łowiąc gwizdki po 50-60 cm można byłoby bić rekordy... Jeszcze raz Matuesz - Szacuneczek Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @krzysiek - od świetnego wyniku stałęm może jakieś pół metra. Rybkę na bank około 130cm oglądaliśmy niemal na wyciągnięcie ręki. Niestety totalnie miałą w nosie nasze przynęty. Ot pokazała się... Kolega z łódki @TeeS już chciał po nią skakać... Tym niemniej takiego zagęszczenia wielkich szczupaków jeszcze nie widziałem. My byliśmy trochę późno (I połowa czerwca), ponoć II połowa maja była jeszcze lepsza. Łowiono po kilkanaście metrówek. My łącznie trafiliśmy 6. 101, 2 x 102, 110, 113 i 115. Za to kilkanaście ryb od 90-100. Sam miałem 2 x 99, 2x 96, 97... A gdyby ktoś się uparł na ilość, to łowiąc gwizdki po 50-60 cm można byłoby bić rekordy... Witam , Jeśli to nie tajemnica , to podzielcie się informacją , gdzie to eldorado się znajduje. Może być w przybliżeniu Pozdrawiam i gratuluję pięknych szczupłych.Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 To jest taka tajemnica, że mieliśmy nie wklejać zdjęć, ale Mateusz nie wytrzymał widzę heheheh. Ja nie powiem w każdym razie. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ot żeby wątek szczupakowy nie spadł na drugą stronę...dzisiejszy 118cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Fantastyczna 118tka W Stalowej Woli plywaja takie ? Napisz prosze cos wiecej o zlapaniu takiego OKAZU. Gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Wielkie gratki!!!!Piękne zwierzę. Mam nadzieję, że z polskich wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 hehe juz nie pływaja heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 WoW! Gratulacje. Piękna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Dzięki Panowie ! Rybcia oczywiście z naszej wody, strzelił po dalekim rzucie w moje ulubione wahadełko SUM-a.Reasumując bardzo udany dzionek , w trzech zawodników trafiliśmy kilka 60-tek, dwie 70-tki,sztukę 80-tki oraz tego rodzynka Pozdrawiam ! hehe juz nie pływaja heheheh???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Fantastyczna 118tka W Stalowej Woli plywaja takie ? Napisz prosze cos wiecej o zlapaniu takiego OKAZU. Gratuluje Roch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wspaniała ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Odrzanski krokodyl...a miala byc rapa z dna. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi