WhiteWillow Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Z tego co ja widzę, to tam chyba łódka za plecami stoi zaparkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Rybka złowiona została z łodzi, z wielkiego pola grążeli. W tym zbiorniku właśnie w grążelach trzeba było łowić szczupaki. Moja metrówka zaparkowała na dłuższą chwilę w takim twardym i gęstym zielsku, którego plecionka nie dała rady ciąć i do końca nie wiedziałem jak wielka ryba jest z drugiej strony. Nie było wyjścia - musiałem na siłę ją wyciągnąć z tego ziela ciągnąc za plecionkę, potem za przypon wolframowy i ... wyłoniła się paszcza jak u krokodyla... Za kark nie dałem rady złapać szczupaka bo był za szeroki, chwyciłem go zatem pod pokrywę skrzelową a drugą ręką za brzuch... potem kolega Baciar (bo m.in. z nim byłem na tej wyprawie) pokazał mi rozgiętą agrafkę... ahh... emocje niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam , Tak , ten dzień był niesamowity. Mimo , że spadły mi dwie metrówki , to szczupal Zwierza zrekompensował niepowodzenia. Pamiętam , że cieszyliśmy się z niego wszyscy jakby to każdy z nas go złowił. Zwłaszcza , że każdy z naszej czwórki tego dnia miał metrówkę na kiju. Ale właśnie takie niepowodzenia są motorem , który napędza naszą pasję. Więc sam kontakt z taką rybą jest fantastyczną sprawą. Mam nadzieję Zwierzu , że jeszcze tam po grążelowe mamuśki wrócimy. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 TO JEST TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Piekny szczupak! Gratuluje ryby i pieknej przygody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Co prawda inny kaliber, ale wiślane dla mnie liczą się zawsze podwójnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 piękny rzeczny ciupak!Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Gratulację Danielu !! Mi wisła w tym roku nie chce dać PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ładny szczupak, gratulacje. W naszej Oderce ryba się też ruszyła. Dziś chłopaki złowili kilka szczupaków ok. 80 cm, do tego pełno maluszków. Ja właśnie ładuję akumulator, mam zamiar popływać nieco po starorzeczach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Pobij PB! Bardzo mocno trzymam kciuki Nie napisałeś na co złowiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 A mnie dziś tarfił sie taki helloween-iak PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bajeczne zdjęcie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Trudno powiedzieć, co ładniejsze - szczupak, czy zdjęcie; przepiękne. Zazdrosne gratulacje <_< .Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Oooo, ruszyły się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ładna fota, piękna rybka - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No tak. Niektórzy łowią zamiast pier.....ć w klawiaturę. Gratuluję Arku. Piękny ten halloween-owy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Arek, dawaj z tą fotą na konkurs pażdziernikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Jestem za - musi być jakiś szczupak na jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 hehehe właśnie przewróciłem w kalendarzu kartkę na listopad.....gdzie jest Arek z równie piękną lady. Arku można na tobie polegać, dawaj to zdjęcie do konkursu,mój głos już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Co prawda inny kaliber, ale wiślane dla mnie liczą się zawsze podwójnie Graty.. Te same okolice, co zeszłoroczny smok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam. A to mój dzisiejszy halloweenowy (101cm i 7,15kg). Ryba jak ryba, ale złowiona na nietypowy szczupakowy sprzęt: Wędzisko - Mikado Diamond 210cm 0-7gKołowrotek - Shimano Twin Power 2500 FAPlecionka Dragon 0,06Przynęta - zestaw Drop-Shot W super kondycji ryba wróciła do wody. Przy okazji chciałbym podziękować Robertowi Z Ostródy (właścicielowi sklepu wędkarskiego) za zrobienie zdjęć i filmu i za kolejną pełną humoru wspólną wyprawę wędkarską.A oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Na stronie Salmo w dziale ostatnio złowione, zastanowiło mnie to zdjęcie http://salmo.com.pl/images/stories/ostatnio-zlowione/pazdzie rnik2010/szczupak121-pike16-tomasz-wesolowski.jpgMoże mi ktoś podpowiedzieć, za co, ewentualnie jak, ten facet trzyma tego szczupaka ?? Za cholerę nie mogę dojść jak on to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 według mnie wygląda jak fotomontaż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 haha za zeba go trzyma.... ewidetny fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Magiczne moce;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi