Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2010

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie Salmo w dziale ostatnio złowione, zastanowiło mnie to zdjęcie http://salmo.com.pl/images/stories/ostatnio-zlowione/pazdzie rnik2010/szczupak121-pike16-tomasz-wesolowski.jpg

Może mi ktoś podpowiedzieć, za co, ewentualnie jak, ten facet trzyma tego szczupaka ?? Za cholerę nie mogę dojść jak on to robi :wacko:

Lub tez po prostu ma w reku koncowke haka, ktory tkwi pod skrzelami szczupaka :unsure:

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Spytałbym u źródła - jak znam PePe - na bank to wyjaśni.

P.S.

Mnie też intryguje to foto, lecz jak dla mnie za mały rozmiar abym mógł na 100% ferować jakiś wyrok.

Obstawiałbym nieumiejętne stemplowanie, ale z ostateczną oceną i komentarzem wstrzymam się do wyjaśnienia sprawy.

PZDR

Zanderix

@CLAUDIO

Urokliwe te wasze espaniolskie hechty mam tylko jedno ale - zacytuje klasyka (słowa Guma) ... Panowie po co ta ...urwa , być może lepiej podłożyć muzyczkę :D nie jestem bynajmniej jakimś językowym purystą i sam posyłam co rusz różne wiązki, myślę iż rozumiesz o co kaman.

Przy okazji dzięki za miłe słowa pod adresem moich fot :D

A co mi tam - wstawię jeszcze jedno :):):D

http://zanderix.epwik.com.pl/jerkbait/90b_jpl.jpg

Arek a jak w tym roku sprawują się łamańce z prologic'a?

Zakupiłem tego z 5 kilo podczas tegorocznego urlopu w Sweden i jak to zawsze u mnie bywa jak mam czegoś pod dostatkiem :D to : na razie cisza - ale wiem na 100%, że przyjdzie ich dzień :):):D

PZDR

Zanderix

@Zanderix dzieki za graty i masz racje z tym...URWA,URWA,ale w tym momencie nie myslisz ze sie kreci filmik i wydajesz z siebie dziwne nieraz dzwieki!Przynajmniej ja tak mam a z muzyczka dobry pomysl..... gdybym nie byl 100 lat za murzynami z Compem :?Pozdro dla wszystkich.

Luko, fajne fotki, mały już nieźle wyrósł, jeszcze pamiętam jak śmigałeś z nim w nosidełku na plecach. Ja już się nie mogę doczekać jak mój taki będzie. Rzuca już sam i łowi szczupłe czy tata jeszcze pomaga? Cztery lata to już chyba ma?

pozdrawiam

wujek

W tym roku byłem z moją małą nad Morzem i łowiliśmy belony. Też jeszcze nie rzuca, ale sama kręciła i jak brała jej belona mówiła: czuje opór i belona była bez szans :D . Niestety szybko się męczyła łowieniem bo kij 3.20 nie jest dla 5-latki, ale i tak miała zabawe.

pozdro

w

@Komancz, jak rozumiem to Twoja rybka. Gratuluję i dzięki za wyjaśnienie.

Widzę, że mój poprzedni post został, przez niektórych, opacznie odebrany. Zdjęcie za cholerę nie wyglądało mi na fotomontaż - padanie światła, cienie, wszystko na swoim miejscu - Ktoś chyba nieźle musiałby się nakombinować, żeby stworzyć coś takiego - tak mi się wydaje. Stąd moje pytanie, po prostu mnie to zaciekawiło. Gdybym uważał, że to fotomontaż to bym to napisał :unsure: