Zulus Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Na stronie Salmo w dziale ostatnio złowione, zastanowiło mnie to zdjęcie http://salmo.com.pl/images/stories/ostatnio-zlowione/pazdzie rnik2010/szczupak121-pike16-tomasz-wesolowski.jpgMoże mi ktoś podpowiedzieć, za co, ewentualnie jak, ten facet trzyma tego szczupaka ?? Za cholerę nie mogę dojść jak on to robi Lub tez po prostu ma w reku koncowke haka, ktory tkwi pod skrzelami szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Spytałbym u źródła - jak znam PePe - na bank to wyjaśni. P.S.Mnie też intryguje to foto, lecz jak dla mnie za mały rozmiar abym mógł na 100% ferować jakiś wyrok. Obstawiałbym nieumiejętne stemplowanie, ale z ostateczną oceną i komentarzem wstrzymam się do wyjaśnienia sprawy. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Wydaje mi się że szczupły jest zachaczony od strony trzymającego jakąś linką którą trzyma łowca.Napewno nie jest to wklejony szczupak.Tak jak napisał Zanderix najlepiej spytać u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Trzyma go za czerwona linke. To nawet na ajfonie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Wstawie filmik ze zlapanego 106cm 10kg szczupaczka.Bo wczesniej nie moglem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Może mi ktoś podpowiedzieć, za co, ewentualnie jak, ten facet trzyma tego szczupaka ?? Za cholerę nie mogę dojść jak on to robi the force, my friend.I find your lack of faith disturbing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 @CLAUDIOUrokliwe te wasze espaniolskie hechty mam tylko jedno ale - zacytuje klasyka (słowa Guma) ... Panowie po co ta ...urwa , być może lepiej podłożyć muzyczkę nie jestem bynajmniej jakimś językowym purystą i sam posyłam co rusz różne wiązki, myślę iż rozumiesz o co kaman. Przy okazji dzięki za miłe słowa pod adresem moich fot A co mi tam - wstawię jeszcze jedno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Arek a jak w tym roku sprawują się łamańce z prologic'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Arek a jak w tym roku sprawują się łamańce z prologic'a? Zakupiłem tego z 5 kilo podczas tegorocznego urlopu w Sweden i jak to zawsze u mnie bywa jak mam czegoś pod dostatkiem to : na razie cisza - ale wiem na 100%, że przyjdzie ich dzień :) PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Mile fotki .Ladna riba pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Co prawda inny kaliber, ale wiślane dla mnie liczą się zawsze podwójnie Graty.. Te same okolice, co zeszłoroczny smok? Około 20 km poniżej miejsca, gdzie wiele lat temu pływaliśmy razem z Omero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Arku widzę, że zacząłeś swój jesienny koncert Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 @Zanderix dzieki za graty i masz racje z tym...URWA,URWA,ale w tym momencie nie myslisz ze sie kreci filmik i wydajesz z siebie dziwne nieraz dzwieki!Przynajmniej ja tak mam a z muzyczka dobry pomysl..... gdybym nie byl 100 lat za murzynami z Compem :?Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Artech rusz głową a będziesz wiedział... Ryba ma linke / hak pod morda wciśnięty, a jego zakońćzenie chowa się poprostu w dłoni trzymającego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Artech rusz głową a będziesz wiedział... Ryba ma linke / hak pod morda wciśnięty, a jego zakońćzenie chowa się poprostu w dłoni trzymającego... Jaką linkę/hak ? I po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Hak i to wielki hak - jest to bezpieczniejsze niż grip. Dokładnie tak jak osęka. Ryba jest prawdziwa ..... nie silikonowa. 121cm i pływa sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Hak i to wielki hak - jest to bezpieczniejsze niż grip. Coś jak osęka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Skonczyl sie sezon na lososiowate i pocieszamy sie szczupakami. Pierwszy nie spelnia minimum forumowego, ale lowca tez maly Kolejne byly juz wieksze. Trafil sie nawet dublet. Wszystkie rybki wrocily do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Luko, fajne fotki, mały już nieźle wyrósł, jeszcze pamiętam jak śmigałeś z nim w nosidełku na plecach. Ja już się nie mogę doczekać jak mój taki będzie. Rzuca już sam i łowi szczupłe czy tata jeszcze pomaga? Cztery lata to już chyba ma?pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Cztery lata we wrzesniu skonczyl. Pomagam jeszcze przy rzucaniu, reszte daje rade sam. Tego dnia akurat wszytkie ryby byly na moim kiju, ale po zacieciu on przejmowal wedke, przy 80-taku troche pomoglem tez holowac bo ryba mocno darla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 W tym roku byłem z moją małą nad Morzem i łowiliśmy belony. Też jeszcze nie rzuca, ale sama kręciła i jak brała jej belona mówiła: czuje opór i belona była bez szans . Niestety szybko się męczyła łowieniem bo kij 3.20 nie jest dla 5-latki, ale i tak miała zabawe.pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 @Komancz, jak rozumiem to Twoja rybka. Gratuluję i dzięki za wyjaśnienie.Widzę, że mój poprzedni post został, przez niektórych, opacznie odebrany. Zdjęcie za cholerę nie wyglądało mi na fotomontaż - padanie światła, cienie, wszystko na swoim miejscu - Ktoś chyba nieźle musiałby się nakombinować, żeby stworzyć coś takiego - tak mi się wydaje. Stąd moje pytanie, po prostu mnie to zaciekawiło. Gdybym uważał, że to fotomontaż to bym to napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja dzisiaj niestety nie mogę być na rybach,a krew mnie zalewa bo pogoda fajna.A jak znam życie,to pewnie Arek wieczorem wstawi zdjęcie ładnego zębacza.Arek czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzisiejszy - 74 cm,z dołka pod krzakiem 4 m głębokości, wziął na 10 cm predatora, białego z niebieskim grzbietem na główce 15 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ... ,to pewnie Arek wieczorem wstawi zdjęcie ładnego zębacza.Arek czekam. Czy ładny nie wiem (rzecz gustu), choć laski: Jolka i Danusia rwały go prosto z przystani do zaciszniejszego miejsca PZDRArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi