Marcel Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 O ładnie, bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ryba śliczna, gratulacje, ale zdjęcie... na pierwszy rzut oka bardzo fajne, ale za chwilę coś tu mocno kombinowane jest... niby ryba osra a mocno rozmywa się na płetwach... efekt oczywiście fajny, ale jak popatrzymy dłuższą chwilę to zaczyna męczyć wzrok... Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Gratki @wobler - piękna ryba, piękna prezentacja i bardzo fajne kolorki...ale mała rada - jak już blurujesz tło to postaraj się robić to dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 piękny szczupak, naprawdę.ja ostatnio nie mogę trafić nic większego jak 45-50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja również przyłączam się do gratulacji Oczywiście z nutką zdrowej zazdrości, bo w trakcie intensywnego dwutygodniowego listopadowego trollowania nie mogłem trafić nic większego niż 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ładny kajman, foto mi się bardzo podoba. Nie rozumiem tylko dlaczego jest tyle jadu odnośnie jakości fotki. Mi się foto podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jakiego jadu? Czy każdemu muszą się podobać kombinowane foty? A szczupak ładny, taki czyściutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 90% fot jest kombinowanych, niektóre mniej lub bardziej nieudolnie. Dla totalnego laika ta fotka jest bardzo przyjemna, i nie jeden z nas chciałby taką mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 De gustibus (co nie znaczy, że mi się nie podoba). Jak ktoś wstawia foty, to ktoś inny komentuje. Po to m.in. jest forum. Myślę, że nikt nie robi tego złośliwie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odrzański. Klimat listopadowo-deszczowy:) pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 kozak zdjęcie czemu ja ku##a nie mam takich zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Najsss...Pod tym względem wędkarze są wyjątkowi - widzą zdjęcie zrobione w tak podłą pogodę i myślą: chciałbym tam być... @Pampi, skołuj szczupaka, to Ci takie zrobię. No, może podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zdjęcie od kolegi Jaca bardzo mi sie podoba bo jest bardzo naturalne, natomiast od Maćka szczupak jest naciagnięty do granic możliwości i w zasadzie nie wiadomo ile mierzył .Mi osobiście się nie podoba i tyle. TAk czy owak gratki za ładne pajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 U Jacka wyciągnięta jest ręka, w której trzyma szczupaka, wystarczy porównać grubość palców u rąk...też jest maksymalnie wyciągnnięta w obiektyw. Mi się podobają obie fotki bo są ładne, a czy wyciągane, pozowane to nie istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ładna ryba i świetna fotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zdjęcie od kolegi Jaca bardzo mi sie podoba bo jest bardzo naturalne, natomiast od Maćka szczupak jest naciagnięty do granic możliwości i w zasadzie nie wiadomo ile mierzył .Mi osobiście się nie podoba i tyle. TAk czy owak gratki za ładne pajki Kormo, a Wasze sandacze to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Super foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzięki za komentarze, Jaco fotka przepiękna jak i ryba. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ile ten miał tzn. ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Najsss...Pod tym względem wędkarze są wyjątkowi - widzą zdjęcie zrobione w tak podłą pogodę i myślą: chciałbym tam być... @Pampi, skołuj szczupaka, to Ci takie zrobię. No, może podobne zanim skołuje to trochę minie chyba ze w piątek coś na Wisełce usiądzie albo w następnym tygodniu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 [/u]Odrzański. Klimat listopadowo-deszczowy:) pozdrawiamJaco, fajna fota - dawaj do kalendarza, może nieco skadrowane od góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Cos taki ambiwalentny?? Rybka jak malowanie. Wakacje sie nie udaly?PS - podobno ostatnio jakas hekatomba w wodzie nastapila, jak slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Moj dzisiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi