CLAUDIO Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wobler129 piekna rybka!Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jutro jak jakieś fotki będą to już w białej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No Wobler129 w końcu te zdjęcia oddają fajny nastrój i naturalność. Tego się trzymaj a pochwał będzie więcej.Na takie zdjęcia przyjemnie się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wreszcie pokazałeś aparat to i fotka naturalniejsza a te rybki to z jednej wody?bo chyba trafiłeś na fajny akwen,typowo powyżej wymiaru ochronnego i widać chyba o mniejszej presji ,bo ilościowo nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To nie aparat, to gangsta-grill with ICE... @woblerek, zainwestuj w zwykły statyw, zmieścisz wtedy setkę w kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Maćku,Gratuluję ryb, powtarzalności i dobrego łowiska Gdybym ja podchodził tak profesjonalnie do łowienia, kiedy byłem +/- w Twoim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Pięknie, jestem pod wrażeniem postępów jakie poczyniłeś :)Regularnie łowisz piękne szczupaki i robisz coraz lepsze foty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam. Dzisiejszy zimowy szczupaczek. Niestety do metra zabraklo 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Gratulacje,fajna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Sezon na zębacze zamknięty. Wypada wrzucić coś z listopada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ladny pan JA-PA z trolla czy z rzutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ladny pan JA-PA z trolla czy z rzutu ? Z rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Gratulacje, ja też już kończę sezon, jeziora zamarznięte w weekend ściągam łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgaduję. 110-dziesiąt? Zazdroszczę Panowie takiego końca sezonu i gratuluję! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgaduję. 110-dziesiąt? Zazdroszczę Panowie takiego końca sezonu i gratuluję! PozdrawiamGrzesiek Spasione 102. p.s. Fotki kłamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Lalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 IGLA! 1000 % bezwypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sezon na zębacze zamknięty.Eee, przyjdzie jeszcze odwilz, to sie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sezon na zębacze zamknięty.Eee, przyjdzie jeszcze odwilz, to sie pojedzie. albo łowić tam gdzie zawsze jest dobry nurt <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wczorajsza 90-tka była jeszcze gruba 97 cm mama ale nie mamy fotki razem ale bądź co bądź to mój nowy rekord życiowy Padło jeszcze kilka 70-75 cm rozbójników rzecznych co zapewniło dodatkowe emocje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie jest tak źle bywało gorzej.Sezon na zębacze zamknięty.Eee, przyjdzie jeszcze odwilz, to sie pojedzie. albo łowić tam gdzie zawsze jest dobry nurt <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie jest tak źle bywało gorzej. Licze ze sie jeszcze ociepli, bo sobie nie polapalem zebatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Butch69 tak się zastanawiałem co to za rzeka z 70tkami a co mowa z 90tkami.a potem doczytałem w profilu LONDYNi wszystko jasne ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Butch69 tak się zastanawiałem co to za rzeka z 70tkami a co mowa z 90tkami.a potem doczytałem w profilu LONDYNi wszystko jasne ładne rybki Ta rzeka ma duży potenciał bo ostatnio padło na martwą rybkę kilka sztuk powyżej 10kg i to w różnych miejscach więc nie ma mowy że to ta sama ryba Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Będąc pare lat temu w Angli widziałem tamtejsze ryby z takich siurków że prawie nieprawdopodobne sie to wydawało,więc rzeka o szer paru czy parunastu metrów to juz naprawdę musi mieć potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi