diverek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Lod jeszcze trzyma, ale znalazlem miejsca gdzie mozna bylo zlapac... ...i wypuscic pierwszego szczupaka sezonu... Jakby ktos pytal, to dziecko myje regularnie, a to ublocona twarz to wypadek przy pracy Przed zdjeciem ryba nam wyskoczela i zaczela sie chlapac na plytkiej wodzie. Myslalem, ze juz po ptokach, ale sie ostatecznie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ktoś kiedyś napisał, że jak chcesz mieć o czym rozmawiać z synem do końca życia, to zabierz go na ryby myslę że Twój syn zawsze będzie pamiętał te chwile - oby więcej takich ojców - gratulacje luko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ktoś kiedyś napisał, że jak chcesz mieć o czym rozmawiać z synem do końca życia, to zabierz go na ryby myslę że Twój syn zawsze będzie pamiętał te chwile - oby więcej takich ojców - gratulacje luko A co jak ma się córkę? Trzeba z nią ciągle wychodzić na zakupy i za nie płacić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Sławek chyba raczej nie bo przyszły chłopak, mąż będzie miał przerąbane i w dodatku pusty portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Sławku wystarczy wędka z różowymi omotkami i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiSz Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Sławku wystarczy wędka z różowymi omotkami i nad wodę No i jakaś kokardka na szczytówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ponizej damska wedka ze stajni St Croix. Avid PEARL. Nowosc na 2010 - widac ze JEST zapotrzebowanie. .? Panowie - wystarczy juz offtopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to wraajac do tematu, w rzekach dalej wysoka woda wiec cwiczymy scupaki, na muche. 10-cio stopowy kij w klasie 8 w rekach 3-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Troche zakurzony ten watek!!! To wstawie cos z wczoraj. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A ten z dzisiaj nie duze ,ale do odswierzenia watku dobre Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucioperca Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No brawo Claudio, fajne szczupaki szkoda że nie wszystkim szczęście dopisuje no nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No niby tak jednym dopisuje dzis a innym jutro <_<A Mi dzisiaj takie oto WIELKIE szczescie dopisalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Claudio, jak sie patrzy na Twoje filmiki i ma sie głowę blisko monitora to można dostać oczopląsu i zawrotów głowy ... zgaduję, ze krecisz to komórką?Przypomniały mi się słowa pewnej piosenki :... i cały wiruje świat... Rybek gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jack Daniels nie bo moje filmiki trzeba ogladac po odpwiedniej dawce jakiegos magicznego trunku np.Jacka Danielsa i wtedy sie wszystko wyrownuje A tak na powaznie to krece aparatem fotograficznym tylko prawie zawsze jestem sam na rybach i wisi na szyi !!!Sory za takie obracanie camerka ale tak to jest jak sie chce wszystko naraz zrobic!!! i do tego jeszcze ladnie cos nakrecic!! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Pierwszomajowy. 80 cm. Złowiony na gumę w jednym z olsztyńskich jezior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Szczupak ładny, ale widzę na dalszym planie coś fajniejszego.Nasza Lubelska Perełka na Olsztyńskim jeziorze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ano, ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Byłem i ja na pochodzie pierwszomajowym Ale szturmówki same jakieś niezawielkie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Gratki Zanderix - za szczupłego i za wszechstronność: zębate, bolki, klenie, okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja dziś wczesnym ranem rozpocząłem sezon 2 pistoletami pod 40cm i niestety spadł mi znacznie większy zembaty ale gapowe trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 U mnie tak se, mam z lekka dosyć pobliskiego jeziorka, chyba będę musiał odpuścić do jesieni aż kapelony zejdą... Albo ponownie spróbuję texas rig Jutro atakuję inne jeziorko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 u mnie zaczęło sie obiecująco o 5.10 zameldowal sie ładny grubasek na sledzia potem na dużego bandyte walnal taki osiemdziesiatak+, dwie świece i okrecajac przypon na sztywno dookoła kotwicy jerka (nie wiem jak to zrobił) wybrał wolność bez zdjęcia potem jeszcze 50, piec skrótów i o 14 zabawę zakończyły strugi deszczu i wiart 5bf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 ehh.. Wobler, ładny szczupak, podszedł pod 80'tke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 No, tak zawsze ktoś jeszcze łowi Z leszczem nie miałem racji. Z uwagi na to, że w Polsce nie łowię od kilku lat, RAPR staje się dla mnie powoli historią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi