fufi_olsztyn Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 I dlatego właśnie strach się w lato kąpać na plaży miejskiej Pozdrawiam i gratuluję łowcy. Do zobaczenia na wodzie.Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mr-Perch, przepraszam, tak się jakoś ujednoliciło z tymi Mazurami Piękna rybka i bardzo fajny filmik. Fajnie że macie w Olsztynie jeziora na których możecie używać silników spalinowych. Czekamy na kolejne relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Sezon szczupakowy otwarty . Pierwsza wyprawa zakończona sukcesem. Największa ryba 112 cm Wkrótce fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No piękny. Gratki. Tylko mocniejszy zestaw by się zdał, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 @Mr-Perch - próbowałeś może w tym jeziorku głębokiego trollingu późną jesienią? Ja przez 5 lat studiów jakoś nie mogłem się zmobilizować, a mam przeczucie, że można by było w taki sposób trafić tam prawdziwego kloca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam!Znajomy, który mieszka 30 metrów od brzegu tego fajnego jeziorka, twierdzi, że przy odłowach sielawy rybakom zdarza się wyciągnąć z siatek szczupaki w okolicach rekordu Polski. Do tego dochodzą piekne okonie i podobno sumek. W tym roku znów postawiłem tam łódz-mam nadzieję,że połowię choć połowę tego co mr-perch do tej pory. Chyba, że znów mi łódz pociągną...Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Pewnie tej jesieni spróbuję potrolingować. Oby tylko czas pozwolił. O wynikach powiadomię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłaszam się na ochotnika do sprzątania łodzi po trollingu choć na jerki z większą ochotą łowię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłaszam się na ochotnika do sprzątania łodzi po trollingu O kurde! Teraz to mnie zaintrygowałeś Sławku na maxa Czy AŻ TAKIE imprezy tam się odbywają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłaszam się na ochotnika do sprzątania łodzi po trollingu O kurde! Teraz to mnie zaintrygowałeś Sławku na maxa Czy AŻ TAKIE imprezy tam się odbywają?? A cóż ja mogę zaproponować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Sławku, spisaliśmy się na PW, wiemy kto jest kto Dzieli nas pół rzutu beretem, spotkać się i wypłynąć to najmniejszy problem. Właśnie wróciłem z wody - trzy krótkie, to efekt kręcenia przez dwie godziny. Jutro za to od 5 do wieczora na wodzie. Z przerwą na Kubicę i jakiś posiłek Możemy pomyśleć o niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Mam zaocznych , ale... na przyszłość musimy się jakoś zgadać.Wracajmy do szczupłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 I mój szczupaczek Skromnie ale zawsze coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tutaj dzisiejszy na sam koniec lowow!!Honor uratowany dzieki Slawkowej przynecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 @claudio Puta Madre zrozumiałem pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 CLAUDIO czy ta przynęta to Wander ?? Ładna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucioperca Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Claudek, bylem tam dzisiaj po południu 2 godz.,i złowiłem 1 sztuke możo to ten twój, co go wypuściłeś ,a drugi zszedł w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Szczuply Maciek tak bylo DE PUTA MADRE !!!!!Adamek tak ta przyneta to malutki wanderek Slawkowy!Juz lapie a jeszcze nie zaplacony! Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Lucioperca a z jakiej strony byles??Ja dzisiaj po poludniu wale moze sie cos wiekrzego polakomi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucioperca Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 CLAUDIO czekam na foteczki,lub filmik już słyszałem że niezle ci poszło. .Wiesci szybko sie rozchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Gratuluje wszystkim lowca. Mi na weekend zabraklo trzech centymetrow do magicznej metrowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A jak młodzież reaguje na takie wypuszczanie ryby? Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Piękna sztuka. Gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jak Mi ktos wyponi,ze lapie na agrafki nie z jedego drutu to mu wyrwe jezyk.. Tutaj mozna zobaczyc co zrobila Mi rybka dobrze ponad metr z agrafka z jednego drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A tutaj 5 minut pozniej na otarcie LEZ Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi