Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2010

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

boje sie troche o moj jezyk ale co tam B)

a moze poprostu była niedopieta lub się rozpięła w czasie walki,przy spinwalach z cienszego drutu bardziej spręzystego,miało to miejsce,nawet sam tego doswiadczyłem. ale przy wiekszych rozmiarach to juz power konkret ciezko paluchami rozpinac.

tu wyglada na to zeby sie ten mały chaczyk sie rozgiął,ale to nie jest spinnwal jak widzę?

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@CLAUDIO: Ladne rybska. Gratuluje!

@Remek: Moja mlodziesz nie zna nic innego. Wiedza ze duze ryby to szczegolne skarby ktore musza wracac do domu.

@Maynard: Hol ryby byl malo spektakularny i trwal moze 20 sekund na kiju 25lb. Przyneta to Pointer 128 tym razem w kolorze Amreican Shad. Jest to niesamowicie skuteczna przyneta na szczupaki ale przyznam ze troche mala.

@CLAUDIO - gratuluję rybek. Mile wspominam hiszpanię, choć ja przez kilka miesięcy atakowałem okolice Cordoby w Andaluzji.

Nie myślałeś o jakimś małym statywie? Są takie teleskopowe, prawie nic nie ważą, nie zajmują dużo miejsca, a mozna wszystko ustawić i sobie łowić. Potem tylko włączyć nagrywanie w odpowiednim momencie. Taki mały upgrade obecnego systemu!

ad nagrywania troche stabilniej jest jak masz mały aparat wkładasz do pokrowca z jednej strony włochata szmatka z drugiej rzep i na kurtce lub kamizelce i spoko mozna kręcić z klaty łowiąc,napewno lepiej niz majtajacy się na smychy :D

to taki mój wynalazek ale sie sprawdzał

CLAUDIO - dzięki. Por que no.... <_< :unsure:

Tylko naślesz tam na mnie kiboli madritismo i będę w opałach.

Mówiąc serio, nawet nie wiesz jakbym chciał się wyrwać. już od zeszłego roku kombinuję jak się wyrwać do Barcy (Guzu), do Andory, nie wspominając o odwiedzeniu moich starych miejscówek na Guadalquivir w Andaluzji, bassów itp.

Niestety czas... Może gdyby ktoś zaczął mi płacić za łowienie... ale to chyba marzenie każdego z nas! :mellow:

ale kto wie, może za rok...

Statyw będzie taki sami do aparatu i później do kamerki. Więc nie będzie to zbędny wydatek. Zwyczajnie warto, dla wspaniałej pamiątki. Tak też jest ok, ale po dwóch filmikach kark nieco pobolewa... ;-)A widzę, że się rozkręcasz i jest tego coraz więcej.

Dzieki wszystkim.Dzisiaj pierwsze branie na kopyto ze 30m od brzegu na glebokosci okolo 7-8 metrow piekne zaciecie i sie zaczela jazda myslalem ze mam rekord tego roku na kiju,ale jak to cos podciagnolem troche blizej to sie tak wk.....m,ze myslalem ze zylke przegryze znowu KARP taki ze 6kg.Pieknie zapiety za gorna warge !!!potem wstawie filmik jak wroce do domu bo teraz troche trzeba popracowac! :mellow: A potem druga niespodzianka dnia pierwszy w zyciu szczupak na STREMERA ;)

Pozdro

Ps.Koles jeszcze zlapal 3 szczupaczki w tym jeden 87 .