barach3 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Wow Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 I obiecany wcześniej link do filmu. Wcześniejszy swój post też uzupełniłem o ten link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Piękny szczupak.Wielkie gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Salmon 1997 tak to mniej wiecej to znaczy PIEKNA RYBKA(puta madre) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Moje gratulacje !!!!!Piękna, naprawdę piękna ryba!Super że takie rybki pływają w naszych wodach! Jeszcze.PozdrawiamP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dziękuję wszystkim za gratulacje chulo -tak się namawiamy na ryby i namawiamy... Starość nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 @mr-perch gratulacje , chyba powinieneś pomysleć nad zmianą nicku na @mr-esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Piękności. Bardzo fajne ujęcie przy burcie łodzi. Ryba wygląda imponująco. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Proszę bardzo, jest i zdjęcie przy burcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ale mamuśka! I to z polskiego jeziora! Zazdraszczam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 i to jakie eleganckie ładne szczupaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Piękna - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Dolaczam sie do gratulacji. Super ryby lowisz mr-perch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Grejt fisz, gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich po ponad trzyletniej nieobecności na portalu. Tak na przywitanie zdjęcie największego szczupaka jednej z ostatnich wypraw. Wiara w polskie łowiska powróciła. Fotka nie jest najpiękniejsza, ale rybkę widać. Szanujmy rybki a takich fotek będzie więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 U mnie dziś przyzwoicie.Zabrałem kumpla na swoje łowisko i po paru rzutach wyjął szczupłego 75 cm.Potem niewiele mniejszy mu spadł.Trochę byłem zły,ale myslę sobie prawo frajera.Na szczęście za jakiś czas i ja prawie zaliczyłem siedemdziesiątaka.Odetchnąłem z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 A oto moje 107 cm szczęścia z dzisiejszego dnia Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A tutaj Moj tz, nie moj bo ostatnim skokiem na tasme!(wode)sie uratowal od NIECHYBNEGO POCALUNKU Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Efektowne zakończenie holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kolejny długi weekend we Wrocławiu, ale wysoka Odra tym razem zniechęciła mnie do biegania za boleniami. Znalazłem sobie jednak ciekawą alternatywę w postaci jednej z pobliskich żwirowni, w której miło zaskoczył mnie taki oto grubasek. Trochę upaprałem go w piasku, ale to jego wina bo ni czorta nie chciał grzecznie do zdjęcia pozować . Opanowanie tych gabarytów rybki muszę jeszcze poćwiczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Piękny szczupak,gratuluje połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finnczyk Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dzisiaj bylem na lowach od 6 do 12. Rezultat to 5 szczupakow od 54 do 74 cm zlowione na pomaranczowa meppse.Ps. Traq, czy neciles lechem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam , Z cyklu - chwalę się .Szkierowa mama w samo południe. Eksponuje kompan z łodzi. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jeden z wielu miejskich zebaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi