Tomas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Gratuluje panowie ładnych rybek.Ja ostatni wypad na zero,ale mam nadzieje,że niedługo sobie odbije.David,ładnie ubarwiony zębacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Davidzie, rybka śliczna ale otoczenie Bardzo takie ..miejskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Kolejny długi weekend we Wrocławiu... Ale tłuścioch z tego szczupaka, chyba nie oszczędzał sobie żarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 lowisko faktycznie nie teges-u gory droga przez srodek 27 tys miasta-ale rybostan dodam ze przy kazdym holu czegos wiekszego, kierowcy robili korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dawidzie,Miejscowka przypomina mi strasznie moje ulubione miejsce w Norwegii- jezioro Mjosa w miescie Hamar. CZy to aby nie tam lowisz?Ponizej zdjecie parkingu na ktorym stawialem samochod idac na rybki kolo mostu. W oddali hala olimpijska w ksztalcie odwroconej lodzi wikingow. Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam,Tomasz Talarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 flytier- jaki ten swiat jest maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam,poniżej wklejam jednego z dzisiejszych deszczowych kaczodziobków, chyba największy :roll:żadnego nie mierzyłem ,ulewny deszcz odbierał chęci wsadzania łap do kieszeni po metrówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ale ładny i gruby. Złowiony z brzegu ?? U mnie zamiast deszczu jest upał. Ruszyłem za szczupakami na starorzecze takie płytkie i miejscami to mozna by było przeskoczyć hehe mam je pod nosem a bylem tam dopiero 2 raz szczupaczków sporo nawet ale same kruciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cześć Pampuchu Dajesz czadu z rybkami. Super szczupaki i okonie. Wyłów się za wszystkie czasy i nie wracaj za szybko bo u nas standardowa mizeria. P.S. Dużo zdrowia i pamiętaj że gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam,poniżej wklejam jednego z dzisiejszych deszczowych kaczodziobków, chyba największy :roll:żadnego nie mierzyłem ,ulewny deszcz odbierał chęci wsadzania łap do kieszeni po metrówkę. Ładniutki. Gratulacje. P. S. Na moje taka okołometróweczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dawno nic nie wrzucałem.To taki jeden z trzech na głębokiego jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 @Taps kalendarzowe zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Moja mamuśka z dzisiejszego dnia ,ponownie 107 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Piękna tygrysica. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzieki to co mnie cieszy to już druga taka sztuka w przeciągu dwóch tygodni i to z jeziora w którym urzęduje gospodarstwo rybackie więc chyba nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzieki to co mnie cieszy to już druga taka sztuka w przeciągu dwóch tygodni i to z jeziora w którym urzęduje gospodarstwo rybackie więc chyba nie jest źle Rzekłbym: CUD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Super rybki Panowie, gratulacje! Ja zacząłem tak naprawdę dopiero sezon, powódź + obowiązki i jak na razie nic godnego uwagi nie trafiłem. (Poza wężem w rękawie odłożonej na bok kurtki). Roch, gospodarstwa nie wszystkie równe, jeziora tym bardziej mogą być skrajnie różne pod względem możliwości ich grabienia.hm62 chroń i pilnuj swojego miejsca, bo faktycznie niewiele takich perełek zostało. Oczywiście brawa za kunszt PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wczorajszy wypad przed praca na dwie godzinki przyniosl takiego ladniutkiego Szczupaczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Szczupły 74 cm ze stojącej wody na boleniową ukleje 7cm JAZA .Siadł jeszcze jeden ale ciut mniejszy.Oba trafiły do wody w doskonałej formie ,może dociągną do metra jak będą omijać smakoszy rybiego mięcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jak narazie największy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Szczupły 74 cm ze stojącej wody na boleniową ukleje 7cm JAZA .Siadł jeszcze jeden ale ciut mniejszy.Oba trafiły do wody w doskonałej formie ,może dociągną do metra jak będą omijać smakoszy rybiego mięcha. Jak na gorliwego nokillowca, to chwytem się nie popisałeś. Palce w skrzelach? Poza tym ta ryba ma 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szczupły 74 cm ze stojącej wody na boleniową ukleje 7cm JAZA .Siadł jeszcze jeden ale ciut mniejszy.Oba trafiły do wody w doskonałej formie ,może dociągną do metra jak będą omijać smakoszy rybiego mięcha. Jak na gorliwego nokillowca, to chwytem się nie popisałeś. Palce w skrzelach? Poza tym ta ryba ma 60 cm. Zobacz ślepcze na zdjęcie hm62 -a palce gdzie ma w dup...ryba do dołu chwyt za skrzela. Jednych chwalisz drugich karcisz. I jeszcze ten sarkazm gorliwego nokillowca Ryby mierzone 74cm i 67 cm. Ale niech ma 60 .A tak przy okazji to jestem autorem zdjęcia a nie trzymającym rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szczupły 74 cm ze stojącej wody na boleniową ukleje 7cm JAZA .Siadł jeszcze jeden ale ciut mniejszy.Oba trafiły do wody w doskonałej formie ,może dociągną do metra jak będą omijać smakoszy rybiego mięcha. Jak na gorliwego nokillowca, to chwytem się nie popisałeś. Palce w skrzelach? Poza tym ta ryba ma 60 cm. Zobacz ślepcze na zdjęcie hm62 -a palce gdzie ma w dup...ryba do dołu chwyt za skrzela. Jednych chwalisz drugich karcisz. I jeszcze ten sarkazm gorliwego nokillowca Ryby mierzone 74cm i 67 cm. Ale niech ma 60 .A tak przy okazji to jestem autorem zdjęcia a nie trzymającym rybę.Chwyt pod pokrywę a mieszanie palcami w skrzelach to różnica...Co do fotki, mogłeś się troszeczkę bardziej postarać ( ot taka mała uwaga ). Kooknij na zdjęcia wyżej a następnym razem będzie lepiej. P.S mi JAZ-y łowią rapy, ale widać, że kaczory tez je polubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mój największy jak na razie w tym roku 112 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szczupły 74 cm ze stojącej wody na boleniową ukleje 7cm JAZA .Siadł jeszcze jeden ale ciut mniejszy.Oba trafiły do wody w doskonałej formie ,może dociągną do metra jak będą omijać smakoszy rybiego mięcha. Jak na gorliwego nokillowca, to chwytem się nie popisałeś. Palce w skrzelach? Poza tym ta ryba ma 60 cm. Zobacz ślepcze na zdjęcie hm62 -a palce gdzie ma w dup...ryba do dołu chwyt za skrzela. Jednych chwalisz drugich karcisz. I jeszcze ten sarkazm gorliwego nokillowca Ryby mierzone 74cm i 67 cm. Ale niech ma 60 .A tak przy okazji to jestem autorem zdjęcia a nie trzymającym rybę. Panowie po co sobie ubliżać . Moim zdaniem to kulturalne forum i takie docinki psują jakość tego kolorowego wątku... No ale jakby nie patrzeć, zasady były wcześniej jasno określone (patrz wymiar > 75cm). Wstawię coś mojego dla rozluźnienie nastroju . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi