Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2010

diverek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Szczupły 74 cm ze stojącej wody na boleniową ukleje 7cm JAZA :mellow: .

Siadł jeszcze jeden ale ciut mniejszy.Oba trafiły do wody w doskonałej formie ,może dociągną do metra jak będą omijać smakoszy rybiego mięcha.

Jak na gorliwego nokillowca, to chwytem się nie popisałeś. Palce w skrzelach? Poza tym ta ryba ma 60 cm.

Zobacz ślepcze na zdjęcie hm62 -a palce gdzie ma w dup...ryba do dołu chwyt za skrzela. Jednych chwalisz drugich karcisz.

I jeszcze ten sarkazm gorliwego nokillowca Ryby mierzone 74cm i 67 cm. Ale niech ma 60 .A tak przy okazji to jestem autorem zdjęcia a nie trzymającym rybę.

No dobra. Przepraszam, że (jak to się kiedyś ładnie mówiło) zadałem kłam Twoim słowom. Skoro mówisz, że 67 cm, to pewnie tak było.

Tak czy siak jest to poniżej portalowego minimum. No i ten chwyt -wybacz -jak dla mnie nie do przyjęcia. To bardzo chwalebne, że wypuszczasz ryby, ale -do jasnej anielki -niech to ma jakiś sens.

Witaj Bobesku. Miło,?że do nas dołączyłeś! Dzięki za zdjęcia ale ... uwaga, obowiązuje u nas regulamin. Proszę o przestrzeganie - szczegóły tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362&amp ;amp ;start=0&

okej dzięki za info,nie doczytałem aktualizacji;p

pozdro