mr-perch Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Zawsze ktoś łowi - oprócz Ciebie Na drugi raz waż słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Na razie tylko ostrzegam. Jest to pierwsza i zarazem ostatnia próba pubicznego dochodzenia. Tak jak już wielkokrotnie wspominałem - prosimy takie przypadki o zgłaszanie Zgłoś do moderatora. Kolejna próba dochodzenia prawdy - bany dla wszystkich zaangażowanych. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Maciek naprawdę ładna rybka gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 no faktycznie wielkie graturację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wczorajszy ledwo na wymiar j.pl się załapał Cosz Ty mówisz, poważnie? wygląda jak ładny potworek a ten ostatni w Twoich rękach to jak metrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 @wobler129 Zaprawdę zacny fisz - gratulacje. Ciąg dalszy mojej majówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ha wiedziałem, że dziś też coś wstawisz Dziś próbowałem swoimi swimbaitami ale szybko się zniechęcałem. Wolałem kopyto 5 i 6 @Zanderix często łowisz na otwartej wodzie, kawałek od trzcin? Czy starasz się obławiać te zarośnięte partie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 @Wobler129Szukanie zaczynam od trzcin jak nic się nie dzieje, albo drobiazgi sie czepiają to odbijam coraz dalej. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 86 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Piękne szczupaki!!! My dziś wyruszamy na wyprawę po okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Udział w majówce zaliczony. Zmienna pogoda i silny wiatr nie wpływały dobrze na żerowanie i utrudniały łowienie. Ryby brały na płytkiej wodzie. Trzeba je było „wyciągać” kryjówek wśród zielska. Najczęściej atakowały przynęty unoszące się swobodnie na powierzchni wody. Upragnionej metrówki zabrakło, ale poniższa „osiemdziesiątka” była dobrze odpasiona po tarle i bardzo waleczna. Arku, chyba spotkaliśmy się w sobotę na wodzie (poznaję po łódce z pierwszego zdjęcia). Pozdrawiam Cię serdecznie i gratuluję otwarcia! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Potwierdzam słowa Krzyśka, tak było też na wysokości Wierzbicy. Ja też wydłubałem jednego ale dużo mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Moja rybka pochodzi z północy... Zalew musi jeszcze na mnie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Arku, chyba spotkaliśmy się w sobotę na wodzie (poznaję po łódce z pierwszego zdjęcia). Pozdrawiam Cię serdecznie i gratuluję otwarcia! Również gratuluję, ale tez wpisuję naganę do jadłospisu , trzeba było zagaić bym został na dłuższą bajerę a nie tylko panie brały czy nie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Przepraszam :blush:Tak z daleka nie miałem pewności, że to Ty... Nadrobimy to przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Rozpoczecie sezonu dosc owocnerybka 77cm złapana przez mojego brata w sobote 1 maja,dosc odpasiona(a moze ikrzyca?nie wiem nie sprawdzalismy ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ale grubiutki! Może wcześniej zeżarł coś dużego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 odpłyneła aby odpoczac i po to abym to ja mógł sie dzis cieszyc jej widokiem .było jeszcze kilka mniejszych ale wniosek z wypuszczania tych dorodnych sztuk nasówa sie sam.Oby to co sie działo zwiastowalo prawdziwym wysypem szczupaczych mam podczas ocieplenia sie wody.pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 no proszę jaka korzyść z C&R i wędkarz zadowolony i ryba jak widać jest w dobej formie i ma apetyt, Pozdro i gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Piekne szczupaki.Po Waszej akcji widac,ze C&R ma sens.Trzeba by podesłac te fotki do władz PZW zeby zrozumiały tą zasade której niektórzy nie pojmuja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Piekne szczupaki.Po Waszej akcji widac,ze C&R ma sens.Trzeba by podesłac te fotki do władz PZW zeby zrozumiały tą zasade której niektórzy nie pojmuja <_< Koniecznie! Na jeziorze Piwonińskim gdzie zbiornik ten niedawno już należy do PZW od 2 lat regularnie zarybiają szczupakami Chętnie składam się by więcej zarybić Jeszcze nie miałem okazji tam łapać na spinning, ale wkrótce spróbuje i mam nadzieję że na RH szczupaczek się skusi , choć boję się wyciągnąć go z pyska bo ugryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Piekne szczupaki.Po Waszej akcji widac,ze C&R ma sens.Trzeba by podesłac te fotki do władz PZW zeby zrozumiały tą zasade której niektórzy nie pojmuja <_< Myślę, że oni to doskonale rozumieją Ale przeważają względy ekonomiczne. Lepiej poukładać się z producentami materiału zarybieniowego i zarybiać, zarybiać, zarybiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mój dzisiejszy. Może niezbyt wielki, ale jak na moje śląskie warunki, to naprawdę nieźle Przepraszam za kiepską fotkę i rybę na wyciągniętych rękach. Fotka robiona samemu na łódce przy fali telefonem z samowyzwalaczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Pozazdroscic tylko rybek .Nie bedzie mi chyba dane polowic szybki ledwo wygrzebalem sie lozka ,psikam ,prycham i ledwo zyje wiec i ten wekend pewnie nie wyskocze .A szkoda pogoda iscie szczupakowa jak na szwecje przystalo .Generalnie ciplo nie jest a temp zchodzi w nocy nawet do -2 .W dzien wacha sie w granicach 8-12 stopni .Woda zimna jak cholera i z tego co widac na forach po tamtej stronie juz zaczelo gryzc tu i tam .Na co gryzie ,szalem w tym sezonie okazuje sie ten klocek ,zarowno w formie wobka jak i woblera . Oraz 20 cm nowosc z tej samej stajni . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 @TermosTa Prologic'i są super w tym i były zeszłym roku. A,propos Prologica mam mały Offtopic i prośbę do Ciebie, czy mógłbyś mi sprawdzić czy na terenie Szwecji dostępne (ew. w jakiej cenie) są te torby z foty poniżej ? . PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi