Marcin P. Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Może któryś z kolegów z Krakowa mógłby podpowiedzieć, gdzie mogę szukać materiałów muchowych?Mieszkam tu dopiero miesiąc i nie orientuję się w sklepach, a postanowiłem spróbować sił w kręceniu. Dobrze by było, gdyby sklep był dobrze wyposażony Na razie mam jedynie imadło i listę zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 http://informacje.hurch.pl/?m=2- Vision http://glowatka.com/kontakt- Głowatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Niestety ale w żadnym z tych sklepów nie znalazłem materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messer85 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Na Vision na 100% są materiałyhttp://hurch.pl/materialy-muchowe-c25.htmlgotowy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A w samym sklepie (stacjonarny Vision Kraków) półki, ściany, parapety i kawałek podłogi zastawione materiałami. Na 100% byłem jakiś czas temu i widziałem na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 W takim razie kawał drogi ale będzie trzeba się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Niestety ale w żadnym z tych sklepów nie znalazłem materiałów W obu są materiały muchowe i to po uszy! W Glowatce do tego można jeszcze języka zasięgnąć - gdzie, co i jak.To, że na stronie nie ma nie znacz, że w sklepie na miejscu nie ma! Echhh...internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No niestety, internet jest dla mnie podstawą bo nie znam miasta... Nie będę jeździł do każdego sklepu z osobna, byłem w trzech i nie myło niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dodatkowo w Vision od listopada do wiosny masz warsztaty muchowe , natomiast materiały są na 100 % . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 VisionSalar.pl - sa z krakowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi