szymanek69 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Też nie mogę się doczekać kiedy się tam znów pojawię chciałoby się jak najczęściej.. Bordowe robaki: Na moim ekranie są płomiennie rude Nie zmienia to faktu że robaki robaczywe i zjadliwie kąśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Michał ja się tak tylko przypominam grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jigulce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Piękne, jak patrzę na te zdjęcia to aż nachodzi ochota na zakup muchówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Piękne, jak patrzę na te zdjęcia to aż nachodzi ochota na zakup muchówki Miej świadomość, że to jak narkotyk, zacząć łatwo,gorzej skończyć !!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Strimerki: "> 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jaka waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pewnie koło 1,2 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nie wiem bo nie ważę swoich much ani główek na których je robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Z myślą o boleniu.. obym go tylko znalazł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Do pary jeszcze jeden, tym razem szara główka: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Więcej świecidełek: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Estetycznie i bardzo kusząco.Nie wątpię,że łowne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Fluo pomarańcza: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Zaskakująca!Zawsze w muszkarskiej "karierze", starałem się upodobnić imitację do natury. Muchy fantazyjne stanowiły niewielki procent zawartości pudełka. Spinning udowodnił wielokrotnie, że można skutecznie łowić na wabiki, które kształtem i kolorem mają się nijak do ofiar drapieżników. Czemuż więc w muszkarstwie miałoby być inaczej? No właśnie Napisz koniecznie, co pstrągi i klenie "powiedziały" na ten kolor! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Zaskakująca!Zawsze w muszkarskiej "karierze", starałem się upodobnić imitację do natury. Muchy fantazyjne stanowiły niewielki procent zawartości pudełka. Spinning udowodnił wielokrotnie, że można skutecznie łowić na wabiki, które kształtem i kolorem mają się nijak do ofiar drapieżników. Czemuż więc w muszkarstwie miałoby być inaczej? No właśnie Napisz koniecznie, co pstrągi i klenie "powiedziały" na ten kolor!Ten kolor to podstawa w moim pudełku z goddardami.Są tam jeszcze białe,wiśniowe i całkiem czarne.Pomarańcza w sierpniu bije wszystko na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dokładnie, pomarańczowy goddard to od lat pewniak w pudełku niejednego muszkarza.Jętka, w najbliższym czasie może się przyda: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Boleniowa przystawka w 6 smakach: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ostatnio były same sarniacze, to teraz chrust troszkę innego pomysłu: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 red tagowaty, ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ostatnio były same sarniacze, to teraz chrust troszkę innego pomysłu: To jest jakiś wzór czy custom? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ukręciłem to co mi na myśl przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Proszę o ofertę na kleniowe przynety:- suche muszki na hakach 14cie: chrust pomarańczowy, red tag, jakieś małe ćmy - coś z 10-15 sztuk,- kilka różnych piankowców - raczej z mniejszych: jak sie d ato też na 14tkach + z dwa pasikoniki na większych hakach,- może coś jeszcze jak ciekawie zaproponujesz(jestem początkujący to nieiwele wiem - większych muszek na hakach 12cie i wiecej już mam - tych małych mi brakuje na małe kleniki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi