Michał Pawłowski Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ławica ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 I coś nowego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ciąg dalszy ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Rodzinka w komplecie ???? 0,8 gram, 1,5 gram i 2,5 gram Edytowane 17 Lutego 2017 przez Michał P. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Największe głowacze, i dwa średnie do porównania Edytowane 19 Lutego 2017 przez Michał P. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kolor na specjalne życzenie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Michał co u Ciebie? Coś kręcisz, coś łowisz? Nic Cię ostatnio nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Pewnie wyrabia PKB ku chwale Ojczyzny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Praca praca i jeszcze raz praca trudne warunki w naszych stronach do muchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Co u mnie? Dużo dużo się pozmieniało od zeszłego lata. Nowa praca, która wymaga ode mnie sporo poświęcenia, zaangażowania i która wprowadziła sporo zmian w moim życiu. Mieszkam teraz w innym mieście, żyję na własny rachunek. Powoli się ogarniam, na rybach już pewnie bym był, gdyby nie to że pogoda jest jaka jest - a to woda nie pozwala na łowienie, a to sama aura jest na tyle niesprzyjająca. W wątku z połowami raczej się pojawię.. możliwości jakie otworzyły się przede mną w nowym miejscu zamieszkania jest dużo, szczególnie jeśli chodzi o gatunki takie jak kleń i jaź, które w ostatnich sezonach dają mi najwięcej frajdy, także jeśli w końcu pogoda się rozbuja to wydaje mi się, że trochę poszaleję Wątek z muchami raczej na jakiś czas będzie zaniedbany, szczerze powiedziawszy na starcie nie mam nawet swojego kompa żebym mógł wrzucać jakieś zdjęcia. Zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijać, początki przeważnie nie bywają łatwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ciąg dalszy Super muszki pod okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dawno mnie tutaj nie było.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Muchy.. tylko że spinningowe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fajne jigi, bez fajerwerków ale konkret, takie najbardziej mi się podobają...i pewnie nie tylko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Black&white Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Michał P. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Wpadły mi w łapki stery do strimerków.. nie wiem co z tego będzie ale może warto spróbować: Ciemne kolorki w akcji: I próba z przegubowcem na głowatkę: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Wpadły mi w łapki stery do strimerków.. nie wiem co z tego będzie ale może warto spróbować: (...)Herezja! Fuj, fuj, fuj...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Koza: i takie tam: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wpadły mi w łapki stery do strimerków.. nie wiem co z tego będzie ale może warto spróbować:Czy mógłbyś wrzucić film z pracą takiego usterzonego streamera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Może się uda coś telefonem nagrać ale dopiero jak sezon u mnie ruszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Jest ich w tym wątku już chyba za dużo.. ale po prostu uwielbiam tą przynętę Edytowane 4 Lutego 2018 przez Michał P. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi