MATT1989 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam! Kupiłem multiplikator jak w tytule i mam pytanko do użytkowników tego sprzętu, czy dokonałem właściwego zakupu czy też za te pieniądze mógłbym kupić coś lepszego? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dodam że ma mi służyć do jerkowania przy użyciu przynęt w przedziale od 35 do 80g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dodam że ma mi służyć do jerkowania przy użyciu przynęt w przedziale od 35 do 80g będzie dobrze... (wiecej o tym multiku w zasobach forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi