Skocz do zawartości
  • 0

Brodzenie z dwoma wędkami

radekc1991

Pytanie

Hej,

szukałem ale nie mogłem znaleźć podobnego tematu.

Panowie jakie macie sposoby/patenty na brodzenie w spodniobutach i używanie dwóch wędeK??

Często mi się zdarza sspiningowac w spodniobutach używając wedki pod szczupaki i wklejki na okonie. Zawsze uciążliwe wkladanie drugiego kija w spodniobuty.

Czekam na podzielenie się patwntami, napewno wszyscy skorzystają :-)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ostatnio nad Wisłą spotkałem Mirka Golańskiego który posiadał takie cóś:

Spining zrobiony na blanku muchowym z klasycznym uchwytem pod kołowrotek spiningowy, ale na dole blanku,do korka, przytroczony uchwyt pod kołowrotek muchowy! Właściciel twierdzi że ma w jednym kiju wszystko czego potrzebuje, a zamiast drugiej wędki zabiera drugi kołowrotek i pudełeczko z muchami.... Wiem że ortodoksi mogą mieć wątpliwości do takiego rozwiązania, ale może to jest jakiś sposób, na wybrnięcie z sytuacji.....

• 0

Ostatnio nad Wisłą spotkałem Mirka Golańskiego który posiadał takie cóś:

Spining zrobiony na blanku muchowym z klasycznym uchwytem pod kołowrotek spiningowy, ale na dole blanku,do korka, przytroczony uchwyt pod kołowrotek muchowy! Właściciel twierdzi że ma w jednym kiju wszystko czego potrzebuje, a zamiast drugiej wędki zabiera drugi kołowrotek i pudełeczko z muchami.... Wiem że ortodoksi mogą mieć wątpliwości do takiego rozwiązania, ale może to jest jakiś sposób, na wybrnięcie z sytuacji.....

Brakuje tylko zasmażki [emoji12]

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka