woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nowy zwiastun. Jedna rzecz mnie zaskoczyła i już chciałbym móc to obejrzeć Cóż, siła reklamy https://www.youtube.com/watch?v=mhdlgIECTBM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Janusz, Lady Sith ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Janusz, Lady Sith ?To tylko jakaś wersja/wizja Rey. Nawiązanie do pojedynku na Mustafar, tylko tym razem zamiast morza lawy jest morze wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Albo walka ze swoim alter ego jak Luka w ep VI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Albo walka ze swoim alter ego jak Luka w ep VIMożliwe. Z tym że działo si ę to w ep. V.(01:05:30) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 No przeca wiem, że to w "Imperium.." było, jakoś "pomylone misie" napisało.. https://youtu.be/jTcLiEI3Wdg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 eeee tam, może tylko wstąpiła do zakonu REN ?? została jego mistrzynią na chwałe ciemnej strony mocy, znaczy tfu, przeciwko, bo skoro Palpatine powrócił i wszystko łacznie z Najwyższym porządkiem było tylko kolejną zasłoną dymną dla Ciemnej strony mocy i Sithów?? Teraz Najwyższy Porządek też musi z Sithami walczyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 A to nie jedyna zabawa, która nas czeka bo już 12 listopada: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) A to nie jedyna zabawa, która nas czeka bo już 12 listopada: Nie wydaje mi się, żeby 12 listopada Disney+ już działał w Polsce...Obym się mylił.... Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez tpe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie wydaje mi się, żeby 12 listopada Disney+ będzie działał w PolsceTo dla mnie żadna przeszkoda . https://www.facebook.com/Ossus/videos/671643159985078/ Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Wg mnie te spinn-offy są lepsze od kolejnych części SW. Przynajmniej te co już były...Ten też ciekawie się zapowiada, są i mrugnięcia okiem dla fanów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 To dla mnie żadna przeszkoda . https://www.facebook.com/Ossus/videos/671643159985078/ W takim razie pozdrawiam kolegę z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) No i jest nowy trailer na koniec sagi. Edytowane 22 Października 2019 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 EEEE tajemnicę robią a i tak wszyscy wiedzą że Imperator Palpatine przeżył i powróci z siłami Imperium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Bo ciemna strona mocy zawsze się odradza..jak w życiu- wcześniej lub poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ja już przygotowany na SWKubek na kawę z prądem jest, mieczyk swietlny z dawką nikotyny też...Czekamy na odrodzenie Skywalkera i Mandalorianina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Nie wydaje mi się, żeby 12 listopada Disney+ już działał w Polsce...Obym się mylił....Cytat odcinka: ,,Możesz lecieć w kabinie albo chłodni"Pozdrawiam M. Edytowane 13 Listopada 2019 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 A coz to za mały Yoda? Zakrecili czasem jak w Avengersach? Najpierw wielki come back Palpatine a teraz dla rownowagi reinkarnacja Yody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) To istota rasy Yody. Młodziutka, bo tylko 50-letnia Edytowane 13 Listopada 2019 przez tpe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Dwa odcinki Mandalorianina już do obejrzenia na cda.pl Z chłodnią dobry tekst - zrobił mi humor na połowę dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Kilka nowych ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Już niedługo, wzorem Winnetou - Starłorsy w TV Silesia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Maryjan Winnetou w germańskiej mowie w oryginale to chyba nie musiał być tłumaczony na godanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi