Piotrekdk Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Właśnie wróciłem z kina, bardzo mi się podoba. Jedna z najlepszych części, polecam wszystkim. Nawet mojej żonie się podobało a nie jest fanem SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Ja się wybieram w środę,a narazie się rozgrzewam https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3155507281131680&id=100000173162091 Edytowane 23 Grudnia 2019 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Bylismy w 6 osób poza moja zoną wszyscy fani seri , jak dla Nas klapa klapa to juz nie klimat Star Wars , od poczatku do konca widac piętno Disneya niestety na minus, mam nastoletnia corke i czesto ogladam z nią filmy dla młodzieży Disneya i to własnie taki film przedzial odbiorców wiekowo od lat 8 do 1(0)8 . Słabo słabo , az strach pomyślec co zrobią z Deadpoolem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Eeeee no Detpul2 jest spoko. 2,5 czyli autoparodia 2 też spoko. Nie wszystko psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Mikołaj wie co lubię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 No dobrze... Jestem po 8 finalowej części pierwszego sezonu Mandalorianina. Czekam niecierpliwie na sezon drugi bo zanosi się na ciekawe historie Generalnie to cały pierwszy sezon można chyba potraktować jako pilota, bo intryga dopiero się zawiązała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 No dobrze... Jestem po 8 finalowej części pierwszego sezonu Mandalorianina. Czekam niecierpliwie na sezon drugi bo zanosi się na ciekawe historie Generalnie to cały pierwszy sezon można chyba potraktować jako pilota, bo intryga dopiero się zawiązała...https://www.starwars.com/news/the-mandalorian-season-two-announce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Byłem z 9 letnim synem, obu nam się podobało. Star wars łączy pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Byłem wczoraj w kinie i mam mieszane uczucia. Jak dla mnie to sporo przesadzili w IX części, choćby jedna ze scen Jak Rey ściąga siłą woli lecący transportowiec - litości !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Byłem wczoraj w kinie i mam mieszane uczucia. Jak dla mnie to sporo przesadzili w IX części, choćby jedna ze scen Jak Rey ściąga siłą woli lecący transportowiec - litości !!!Już Joda Lukowi mówił, że wielkość nie ma znaczenia, w tym wypadku, i nie siłą woli a mocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Już Joda Lukowi mówił, że wielkość nie ma znaczenia, w tym wypadku, i nie siłą woli a mocą. Bo Yoda był facetem... kobiety niby potwierdzają, a potem co?? Luk nie radził X-Winga, a Rey ciągnęła transportowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 hahahaha...dobry moment fucktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Inside joke nie dla wszystkich zrozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi