Martin77 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tomek, serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Może się złapiesz na statyste jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Mógłbym zagrać Jar Jar Bingsa, ale chyba go jednak uśmiercili... https://pl.wikipedia.org/wiki/Skellig_Michael 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Jar Jar Bingsa nie powinni byli w ogóle do życia powoływać......... Edytowane 30 Września 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 zostały niecałe 2 m-ce, sprzedaż biletów w Polsce już ruszyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No tylko, że... biletów już właściwie na pierwsze 2 tyg. nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Bez względu na wszystko...to będzie wydarzenie!!! Obym tylko nie poczuł zawodu, który towarzyszył mi w 1999 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 kij z tego będzie, jak zwykle posrane lewactwo i poprawność polityczna. pogięci amerykanie spierdolili nawet to...raczej do kina się nie wybiorę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 kij z tego będzie, jak zwykle posrane lewactwo i poprawność polityczna. pogięci amerykanie spierdolili nawet to...raczej do kina się nie wybiorę. A tam Krzychu... Ja dla samej muzyki J. Williamasa pójdę. Jutro wybieram się na Marsjanina, oby był w połowie tak dobry jak książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 marsjanina nie oglądałem jeszcze ale z tego co słyszałem nie odbiega od książki za bardzo.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Tylko krowa nie zmienia zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie wszystko zrozumiałem, ale to, co zrozumiałem doprowadziło mnie do łez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zmontowane trzy zwiastuny, całe 3,5 minuty filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Janusz, a to widziałeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ale kto by liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dla większości, zanim się wreszcie dostanie na seans to pewnie i... 100 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Znamy już obsadę rytyjskiej odpowiedzi na amerykańskie GW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dla większości, zanim się wreszcie dostanie na seans to pewnie i... 100 dni Już od ponad miesiąca można kupować bilety. I ja z tej okazji skorzystałem tak więc spokojnie odliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Już od ponad miesiąca można kupować bilety. I ja z tej okazji skorzystałem tak więc spokojnie odliczam Już od prawie miesiąca... nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Już od prawie miesiąca... nie ma Jak kupowałem to miałem pustą salę do wyboru. A później już nie patrzyłem jak szybko schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jerk dla fana 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jerk dla fana Dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Bilety na premierę kupione, 18 o 24 start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dla mnie? Jakby Janusz Ci to sprzedał, to musiałby jeszcze ładny haracz Disney'owi odpalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi