PrzemekL Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie tylko politycy dzielą Polaków ale i opinie na temat SW Mi też się podobało. Szanuje, że części z Was mniej lub wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Swieta minely, mozna byc zlosliwym ???? Ale co sie podobalo? Bo samo tak albo nie nic nie znaczy, chcialbym poznac tajemnicze powody, dla ktorych panuje powszechna wrecz ogolnoswiatowa kampania zachwalajaca to marne dzielo. Media bym jeszcze zrozumial, kupieni redaktorzy, recenzenci, krytycy...ale widzow chyba nie przekupiono? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Byłem, widziałem i żadnego ach z młodej piersi się nie wyrwało. Bardzo przeciętny ten epizod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Byłem, widziałem i żadnego ach z młodej piersi się nie wyrwało. Bardzo przeciętny ten epizod.Podpisuje sie pod tym co napisal kolega Darogryf , nadmienie tylo ze bylem jeszcze z 2 braci i jeden byl zachwycony a drugi tez tyle ze w mniejszym stopniu.Tak ze co widz to opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nie ma już tego klimatu, który był związany z pierwszymi częściami, ale zapowiadają kolejne części. Czas pokaże czy seria z czasem dorówna popularności jaka miała dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No, a jak syn Hanza z Solą zdjął maskę i ujawnił się kartofel z czupryną to cały klimat poszedł się....mógł w ogóle jej nie zdejmować i było by znacznie "mroczniej" ZH. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Popularnosci dorowna, tyle tylko, ze coraz dobitniej klaruje sie wspolzaleznosc - im bardziej powszechnie chwalone, im wiekszy wszechzachwyt, tym jednoczesnie prawie na pewno dazace do tandetnego prostactwa. Coz, rownanie do niewyrobionych gustow w sferze kultury czy do najslabszych uczniow w szkolach ma sie dobrze...i trend ten nabiera na sile ???? Czy i nasze hobby nie jest zagrozone? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Swieta minely, mozna byc zlosliwym Ale co sie podobalo? Bo samo tak albo nie nic nie znaczy, chcialbym poznac tajemnicze powody, dla ktorych panuje powszechna wrecz ogolnoswiatowa kampania zachwalajaca to marne dzielo. Media bym jeszcze zrozumial, kupieni redaktorzy, recenzenci, krytycy...ale widzow chyba nie przekupiono? Nie wiem czy wszyscy są tak przekupieni. Według onetu SW są na miejscu .... A zresztą sam sprawdź jak jesteś ciekawy.http://film.onet.pl/najlepsze-filmy-2015-roku-wg-redakcji-film-onet/vh4jj2 I co zaskoczony?Moim zdaniem faktycznie może rozwiązania ściągnięte z poprzednich epizodów (pojedynczy myśliwiec niszczy wszystko). Ale na to swój mały smaczek (przynajmniej dla mnie). Za to sporo humoru przez co mi bardzo miło się oglądało.Może nie jestem obiektywny bo jednak bardzo długo czekało się na kolejną część. Mam wątpliwości czy ten cały o kasę po przejęciu przez Disney'a będzie miał ten urok co kiedyś. Zobaczymy za mniej więcej rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nie, absolutnie nie czuje sie zaskoczony, jestem po prostu zniesmaczony. Poza tym onet jako wyrocznia, arbiter elegancji czy szanowany krytyk kultury? Zarciki sie Ciebie w starym roku trzymaja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ja byłem wczoraj. Z nowych części może być. I tak najbardziej podobała mi się Zemsta Sithów.Scenariusz słaby gra aktorów tak samo, ale wolę to niż części I i II jak dla mnie porażki do potęgi. Efekciarsko zdecydowanie dla mnie najlepszy film całej serii. Po pierwsze bo zajebiste efekty po drugie bo z wykorzystaniem statków ze starych części. Po trzecie bo nie w kosmosie-to już było za często wałkowane. A między innymi dla efektów idę do kina na każdą kolejną część.Rozwaliła mnie scena jak laska zjeżdża po wydmie-super nakręcone. Lord Of the Rings na koniec mogli sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Obiektywnie rzecz ujmujac, efekty przecietne. Nawet w 3D. Kilka udanych kadrow. W Imperium kontratakuje efekty byly rewolucyjne, tutaj jedynie poprawne, nie wnosza nic nowego. A te nawiazania do tolkienowskich pejzazy wstretne. Juz o tym wspominalem, nawrzucano co sie dalo, co sie ostatnimi laty sprzedawalo, do jednego woreczka przynoszacego kolejne zielone. Sciema i oszustwo. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez coloumb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tylko ze względu na Poe'go będę oczekiwał na kontynuację sagi. Kosmiczny kowboj, następca S. Film (scenariusz) ma zbyt wiele słabych punktów i jest nazbyt wtórny, żeby móc go traktować na równi z trylogią IV-VI, puszczanie oka przez reżysera do widza jest zbyt nachalne. Dziełko głównie wykręcone pod nowego widza. Mimo wszystko przez cały seans nie opuszczało mnie wzruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Poe? To nie tylko postac trzecioplanowa, to takze pierwszy przypadek we wszechswiatach, gdy katapultowanego pilota rozebralo uprzednio z wierzchniego ubrania...ta kurtka pilotka smieszy mnie do dzis ???? Slyszalem, ze byly przypadki wyrzucenia z butow, ale o wyrzuceniu z kurtki nigdy zadne kroniki nie donosily, na tym polu Przebudzenie Mocy jest pionierem. Szkoda, ze rownie bogatej wyobrazni zabraklo przy tworzeniu scenariusza, dialogow, ujec, muzyki...tu posluzono sie zgranymi plytami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie to mam isc czy nie? Bo jak mam za cos zaplacic i sie wkurzac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Idź, zobacz. Ja chyba pójdę jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 To jest film, o ktorym sie nie pamieta. Chyba ze wywola, jak u mnie, negatywne emocje. Zobaczyc w necie, nie zobaczyc w ogole...zadna strata. Sam musisz jednak zdecydowac, moze mimo wszystko uznasz, ze jeszcze raz warto dac sie oszukac ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 dla mnie ok, choć jest kilka minusów- czarny charakter dno,- końcowa walka na miecze dno,- kurtka generalnie liczyłem na trochę więcejoby Warcraft wypadł miodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Czarny charakter tiaa z monty pythona chyba ,jak go zobaczyłem o Sherlock, Benedict Cumberbatch ,chociaż w sumie może by był mroczniejszy od tego obszczymurka.W pierwszych scenach zatrzymuje promień blastera w miejscu a pod koniec nie może miecza świetlnego z zaspy śniegu wyciągnąć ztyrany robotą czy jak.Podejrzewam że jak by Hana Solo nie zabił sam by się z rozpaczy walnoł z tego mostu.Szału nie było dupy nie urwało ale i tak lepszy jak Mroczne Widmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Tak jak coloumb napisal w ostatnim poscie. Film ani ziebi ani grzeje. Pierwsza mysl jaka mialem po wyjsciu "O wlos lepszy niz ostatnia czesc Hobbita" a na Hobbicie zdarzylo mi sie ziewnac Film ratuje przd zupelna porazka BB 40 czy jak mu tam bylo, pare dialogow czy widoki zlomowiska niszczycieli a ciagnie w dol kiepska "juz to kiedys widzialem" fabula. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Poe? To nie tylko postac trzecioplanowa, to takze pierwszy przypadek we wszechswiatach, gdy katapultowanego pilota rozebralo uprzednio z wierzchniego ubrania...ta kurtka pilotka smieszy mnie do dzis Slyszalem, ze byly przypadki wyrzucenia z butow, ale o wyrzuceniu z kurtki nigdy zadne kroniki nie donosily, na tym polu Przebudzenie Mocy jest pionierem. Szkoda, ze rownie bogatej wyobrazni zabraklo przy tworzeniu scenariusza, dialogow, ujec, muzyki...tu posluzono sie zgranymi plytami Trzecioplanowy bohater w trzeciorzędnym filmie. Kto powiedział, że się katapultował? Może jak Obi-wan w IV epizodzie zdematerializował się - przypomnę, że i po nim pozostała peleryna. Ten i wiele wątków pogłębia niespójność całego filmidła, aż chce się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A o tym nie pomyslalem, a na to wyglada ???? Co prawda Poe pozniej sie odnalazl calkiem zmaterializowany, wspominal nawet, ze zostal w ostatniej chwili wyrzucony z mysliwca, ale moze nie wiedzial co mowi? Moze oni wszyscy sa Jedi? Poe, Finn, Czubaka? Bo dziewczyna jest...samoistnie, podswiadomie i w trybie przyspieszonym wyszkolonym super extra ninja Jedi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 No nie? Może więc i Obi-wan na dobre powróci? Może nawet dwóch?Jest tu jakiś scenarzysta z Disneya? Czy wyjątkowo wszyscy nieobecni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Emocje powoli opadają po premierze VII Ale Disney nie daje nam chwili oddechu. W grudniu premiera Rogue One, w miejscu, gdzie złowiłem swoje pierwsze ryby w Irle zaczynają się przygotowywania się do zdjęć do E.VIII !!! Na razie budowana jest droga dojazdowa na klif i do starych ruin. Ekipa filmowa będzie urzędować tu w maju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Może się złapiesz na jakąś rolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) No to mamy trailer do kolejnego filmu Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Arwanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi