tpe Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 I - Mroczne WidmoII - Atak klonówIII - Zemsta SithówŁotr 1IV - Nowa nadziejaV - Imperium kontratakujeVI - Powrót JediVII - Przebudzenie MocyVIII - Ostatni Jedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Na tvn chyba ma lecieć po kolei cała seria coś mi się wydaje ... Przynajmniej jakieś 2 lata temu tak leciała.... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Na tvn chyba ma lecieć po kolei cała seria coś mi się wydaje ... Przynajmniej jakieś 2 lata temu tak leciała....Pozdrawiam, Tomasz eStak,ostatnio w niedzielę "Atak klonów" więc teraz czas na "Zemstę Sithów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nawet sobie nagrałem na dysk bo nie miałem czasu... Czeka na lepsze dni Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaraz zasiadam przed TV, odnowię sobie E.VII przed jutrzejszym pokazem przedpremierowym E.VIII 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mógłby ktoś podać w jakiej kolejności obejrzeć wszystkie odcinki aby się nie zgubić? I - Mroczne WidmoII - Atak klonówIII - Zemsta SithówŁotr 1IV - Nowa nadziejaV - Imperium kontratakujeVI - Powrót JediVII - Przebudzenie MocyVIII - Ostatni JediTak - z jednym zastrzeżeniem. Mroczne widmo sobie podaruj. Infantylne, nic ważnego nie wnoszące. Będziesz żył o dwie godziny dłużej , bo czas przeznaczony na ten odcinek, to czas bezpowrotnie zmarnowany. I piszę to jako zagorzały fan uniwersum SW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Łotr1 to w sumie też watek poboczny, choc wazny i ukazujący zdobycie planów GS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja mam na blu ray z dodatkami. Dawali całą(prawie) sagę do xboxa. Przez dwa lata nie mialem czasu obejrzeć, ale jak puszczali w tvn to obejrzeliśmy. Faktycznie trzeba przestać tu zaglądać do momentu obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam Jako przerywnik proponuję TO: https://reporters.pl/2273/4-zapierajace-dech-animacje-jak-mali-jestesmy-we-wszechswiecie-inna-planeta-zamiast-ksiezyca-i-upadek-asteroidy-wideo/ I refleksję - jako dzieciak zaczytywałem się książkami Vernea. Dziś - jesteśmy dużo dalej... Czy nasi potomkowie też powiedzą,że Gwiezdne Wojny to starocie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 I - Mroczne WidmoII - Atak klonówIII - Zemsta SithówŁotr 1IV - Nowa nadziejaV - Imperium kontratakujeVI - Powrót JediVII - Przebudzenie MocyVIII - Ostatni JediDzięki. Kilka razy podchodziłem do całości ale nie przełknąłem. Może na stare lata się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja się w tym gubię. Za szybko łatają i strzelają. Nie da rady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dzięki. Kilka razy podchodziłem do całości ale nie przełknąłem. Może na stare lata się uda.Eeeeee bo to trzeba twardym być ;-)Przed przebudzeniem mocy zdaje się na TNT leciały wszystkie po kolei z przerwą na reklamę między filmami. Piekny maraton był od switu do późnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 .............. Czy nasi potomkowie też powiedzą,że Gwiezdne Wojny to starocie? Przecież to już teraz są starocie..........działy się dawno temu w odległej galaktyce............a taka Nowa Nadzieja to nawet w siedemdziesiątym siódmym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Byłem, zobaczyłem i...sam nie wiem... Może już z tego wyroslem?Oglądnąć można, ale... Sami zobaczycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Chyba się wyrasta W momencie gdy się zapaliły światła córka spytała z wypiekami - Idziemy jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Byłem, zobaczyłem i...sam nie wiem... Może już z tego wyroslem?Oglądnąć można, ale... Sami zobaczycie. Nie, nie, nie! Kolejny raz robi się z nieco starszego widza balona......film miałki, gra aktorska słabiutka, kadry sztuczne do bólu. Nie da się tego oglądać i to bez miejsca na najmniejsze "ale" Chyba się wyrasta W momencie gdy się zapaliły światła córka spytała z wypiekami - Idziemy jeszcze raz? Nie wyrasta się, przynajmniej nie wyrasta się do końca.....do starych sf czy innych fantsy (np. Willow) co jakiś czas chętnie wracam i nie czuję się przy nich nieswojo. Ba! Zaczynam doceniać kino akcji lat 90. Last Jedi jest po prostu złym filmem, a dubbing dobił ewentualne resztki przyzwoitości, jeżeli w ogóle były. Gość podkładający głos Finnowi szlifował chyba struny głosowe recytując kolegom z podwórka "poezję" Popka Do tego fatalne odzywki (typu "siema"). O roli Luka nie warto wspominać, szkoda legendy. Aktorzy (aktorzy?!) drugoplanowi równie dobrze mogliby być manekinami. Ale 10-latkowi się spodobało, zwłaszcza druga połowa, bo w pierwszej nic się nie działo, a później emocji było tyle (latanie, strzelanie, ogólnie rozwalanie wszystkiego co się da), że się chłopak spocił, tak więc prawdopodobnie tzw. target bilety kupi i będzie sobie chwalił pod niebiosa. Niestety, zamiast pięknie (przyzwoicie chociaż) zamknąć historię, zrobiono kolejny skok na kasę. Oczywiście żadnych drzwi nie zamknięto do końca i jak ktoś będzie chciał nakręcić jakąś równie beznadziejną stylistycznie i merytorycznie kontynuację, droga wolna. Moja noga już jednak w kinie na czymś takim nie stanie Edytowane 14 Grudnia 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Nie polemizuje z recenzja, ale wybierajac wersje z dubbingiem sam pchales sie w klopoty. Chyba, ze byles z dzieckiem «10...o czym wlasnie doczytalem Edytowane 14 Grudnia 2017 przez fonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) W wieku 10 i mniej lat chodziłem namiętnie do kina na filmy "z literami" i nigdy nie straciłem sekundy fabuły.....taka przewaga pokolenia wychowanego w latach 80. nad pokoleniem obecnym Edytowane 14 Grudnia 2017 przez cristovo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ostatnio mój syn powiedział(12 lat), że przestał czytać i zaczął słuchać bo co innego mówili a co innego było do czytania. (Blade Runner 2049)"Tato, gdybym czytał pewnie bym nie zrozumiał filmu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Też byłem na przed premierze i mam odczucia .... hm ....... różne. Jakoś ta część ewidentnie czerpie fabułę z poprzednich. Akcja: początek mdły, reszta taka sobie.Chyba jednak wyrosłem. Mojemu młodemu (17 lat) bardzo się podobało. To chyba różnica pokoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Byłem wczoraj. Połowę przespałem ... jakaś ta gra sztuczna, naciągana, udawane mocno emocje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tez bylem i tez przysypialem. To byl raczej last film z tej serii, na ktory dalem sie nabrac ???? A te wstawki wegetariansko-etatystyczne to do mdlosci mnie doprowadzily ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No dobra, poszedłem i ja. Kilka godzin przemyśleń i jeden wniosek. Bawiłem się przyzwoicie. Nie tak jak na imperium kontratakuje, ale zapewne nie dlatego, że ta część była gorsza. Dotarło do mnie, że nie powinienem oczekiwać takich emocji, jakie odczuwałem będąc nastolatkiem. Wtedy wszystko było inne, pierwsze. Też lubię wracać do willow itp. Ale czy dlatego, że to arcydzieło? Raczej z sentymentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi