russian80 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Hej.. Od jakiegos czasu bawie sie w klepanie blaszek wahadłowych oraz wirówek a konkretnie "garbatek".. ogólnie zmotywowały mnie do tego długie zimowe wieczory, wolny garaż ,starta narzedzi i koledzy z portalu którzy codziennie dodawali nowe fotki ze swoimi wyrobami ... najczesciej robie blaszki pod moje wody.. czyli płytka rzeczka szerokosc od 10m do 30m .. jazie okonki oraz pstragi.. nabijaki punktaki robie sobie w pracy, bo akurat mam dostep do tokarki, wiertarek stołowych i kupe złomu z którego robie te narzędzia.. na bierząco bede wstawiał zdjecia moich prac dla Was oraz dla siebie jako "archiwum" bo w sumie nie kolekcjonuje zdjec swoich prac...przepraszam za daty na zdjeciach :/ musze ustawic date 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ale biżuteria!Oczywiście "dla panów" Przestaw datownik w aparacie, chyba że zdjęcia są tak stare, w takim wypadku chętnie zobaczę coś nowszego Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Cieszą oko, ładne do pudełka, a i kolorki rybne. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Polecam wyroby kolegi mam kilka blaszek, wykonanie i praca w relacji do ceny na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 a dziekuje Polecam wyroby kolegi mam kilka blaszek, wykonanie i praca w relacji do ceny na wysokim poziomie.a dziekuje dzis byłem testowac garbatki, w 15minut jeden kropek zszedl i okonek wyszedl jestem zadowolony.. startuje z prądem i pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 dzisiejsze 4cm blacha około 1,4mm fajne wahadełko na "rzeczne potwory" i garbatka.. nie wiem czemu ale lubie te obrotki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 dzisiejsze 4cm blacha około 1,4mm fajne wahadełko na "rzeczne potwory" i garbatka.. nie wiem czemu ale lubie te obrotki farba jeszcze nie wyschła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 jak z bajkijuż mam ślinotoki na nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 i w wolnej chwili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 baaardzo ładne wahadełka i najważniejsze, ze działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 mam nadzieje ze pierwszego maja sie sprawdzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 i kolejne mysle ze "pajkom" bedzie smakowało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Przepiękne, aleś mnie zaskoczył .Wykończenie blaszek super ,a dbałość o szczegóły wiele mówi o twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 a dziekuje .. staram sie ..na zywo wygladaja duzo lepiej,... mam kiepski aparat.. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Piekne wahadelka takie szczupakowe 9cm kolo 30g tez robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 piękna robota Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Piekne wahadelka takie szczupakowe 9cm kolo 30g tez robisz?robie wszystkie wahadła.. ale najlepiej lubie pstragowo trociowe.. a teraz takie pod szczupaczka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 piękna robota Radek dziekuje .. i dziekuje za miły kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 najlepsze jest w tej zabawie,i sam nawet sie z tego smieje,ze w domu wszędzie leża moje blachy parapety doniczki itd.. wczorajsze garbatki:) kręce bardzo szeroko i chaotycznie.. przy czym barwy spowodowały ze wygląda to w wodzie jak płynąca ćma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 fajne blaszki jakie garbatki robisz najmniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 póki co te sa moje najmniejsze,ale mam zamiar robić rozmiar 0-1.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 jeszcze tylko patynka cynowanie,malowanie i bedzie gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 a skończyło się mniej więcej tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jest moc! Bardzo ładne, normalnie cieszą oko jak biżuteria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi