Skocz do zawartości

blaszane hand made by russian80

Rekomendowane odpowiedzi

w trakcie polerowania... mosięzna 1,5mm dł 6,5... najdłuższa 7,5cm blacha 1,3mm, nastepna 7cm blacha 1,1mm, i dwie po 6cm jedna 1,5mm i druga 1mm tzw."zamiatacz" :) w trakcie testów na mosiężna padł szczupaczek 50cm.. super praca najdłuższych 3ech wahadeł wygląda jakby plynęła ryba,wogole sie nie oibracają,srodkowe wahadło trzecie od lewej kolebanie na boki, i czwarte od lewej "zamiatacz" 1mm super kolebanie na boki łacznie z praca zygzakowatą... nastepne fotki dodam juz skonczonych wahadełek..

post-48768-0-13250800-1434384088_thumb.jpg

post-48768-0-13511800-1434384109_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

nie nie :) ja wciąż klepie :)  tylko troche brak czasu na neta i dodawanie fotek, zeby nie było cos pod szczupaka okonka i i wszystko co zyje w rzece ;)i nie tylko w rzece ;) 7cm i 5cm blacha 1,5mm i 2mm..

Radek interesowała by mnie taka blacha jak pokazałeś w tym poście co tekst zacytowałem (nie wiem dlaczego nie mogę zacytować załącznika by pokazać o jaką mi chodzi) dokładnie to trzecie zdjęcie od lewej a blacha po prawo ta pół srebrna, pół miedziana w kropki, chciałbym identyczną w kształcie ale z kwasówki. 7-8 cm długości, grubość blachy mini. 2 mm, waga wahadła od 20 do 25 gram i wzór łuski. Fajne wyzwanie? realne do wykonania? ;)

Radek interesowała by mnie taka blacha jak pokazałeś w tym poście co tekst zacytowałem (nie wiem dlaczego nie mogę zacytować załącznika by pokazać o jaką mi chodzi) dokładnie to trzecie zdjęcie od lewej a blacha po prawo ta pół srebrna, pół miedziana w kropki, chciałbym identyczną w kształcie ale z kwasówki. 7-8 cm długości, grubość blachy mini. 2 mm, waga wahadła od 20 do 25 gram i wzór łuski. Fajne wyzwanie? realne do wykonania? ;)

pomysle nad tym :) tylko czasu mało bo praca wzywa.. a praca za granica ;(  ale jak sie opózni wyjazd to sprobuje..