Szymon3069 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Siemka!Super te blaszki chodź czekam na obrotówki powiedz w jaki sposób robisz ten efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabijam punktakiem... który sobie wytoczyłem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 i troche garbatek pokręciłem... rozmiar skrzydelka 4... super pracuje... i lowne .. i CD. wahadeł tym razem 10cm i ... w tym jedne 13stki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 za kazdym razem kiedy skręce garbatke,wyklepie wahadło,mam wrazenie ze robie coraz lepiej,ale ciagle mam w głowie ze jeszcze nie sa doskonale,i z każda przynetą staram sie to ulepszac...... to tak na koniec urlopu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Swietne blachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Małżonka w szkole,dzieci sie bawią.. chwila dla siebie... nowy pomysł 5cm dosc szerokie , blacha grubosc 1,2mm, karasek pod szczupaka jak znalazł... rano przetestuje ich prace... ale po wyglądzie juz widze ze bedzie dobrze... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 .................... ale po wyglądzie juz widze ze bedzie dobrze... Ja również. Fajnie wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 8cm blacha 1,5mm ,8,5cm blacha 1,2mm - 5cm blacha 1,5mm... i 4cm blacha 1,5mm mosiądz ... zestaw do połowu "wszystkiego" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 w trakcie polerowania... mosięzna 1,5mm dł 6,5... najdłuższa 7,5cm blacha 1,3mm, nastepna 7cm blacha 1,1mm, i dwie po 6cm jedna 1,5mm i druga 1mm tzw."zamiatacz" w trakcie testów na mosiężna padł szczupaczek 50cm.. super praca najdłuższych 3ech wahadeł wygląda jakby plynęła ryba,wogole sie nie oibracają,srodkowe wahadło trzecie od lewej kolebanie na boki, i czwarte od lewej "zamiatacz" 1mm super kolebanie na boki łacznie z praca zygzakowatą... nastepne fotki dodam juz skonczonych wahadełek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 nawet mi sie podobają najwazniejsze ze ładnie "flabrują" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nie nie ja wciąż klepie tylko troche brak czasu na neta i dodawanie fotek, zeby nie było cos pod szczupaka okonka i i wszystko co zyje w rzece ;)i nie tylko w rzece 7cm i 5cm blacha 1,5mm i 2mm.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 a tak na póbe klepnąłem tą z zielonymi kropkami a druga mosieżna moja ulubiona uniwersalna na wszystko!! 3,5cm .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 nie nie ja wciąż klepie tylko troche brak czasu na neta i dodawanie fotek, zeby nie było cos pod szczupaka okonka i i wszystko co zyje w rzece ;)i nie tylko w rzece 7cm i 5cm blacha 1,5mm i 2mm.. Radek interesowała by mnie taka blacha jak pokazałeś w tym poście co tekst zacytowałem (nie wiem dlaczego nie mogę zacytować załącznika by pokazać o jaką mi chodzi) dokładnie to trzecie zdjęcie od lewej a blacha po prawo ta pół srebrna, pół miedziana w kropki, chciałbym identyczną w kształcie ale z kwasówki. 7-8 cm długości, grubość blachy mini. 2 mm, waga wahadła od 20 do 25 gram i wzór łuski. Fajne wyzwanie? realne do wykonania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Radek interesowała by mnie taka blacha jak pokazałeś w tym poście co tekst zacytowałem (nie wiem dlaczego nie mogę zacytować załącznika by pokazać o jaką mi chodzi) dokładnie to trzecie zdjęcie od lewej a blacha po prawo ta pół srebrna, pół miedziana w kropki, chciałbym identyczną w kształcie ale z kwasówki. 7-8 cm długości, grubość blachy mini. 2 mm, waga wahadła od 20 do 25 gram i wzór łuski. Fajne wyzwanie? realne do wykonania? pomysle nad tym tylko czasu mało bo praca wzywa.. a praca za granica ;( ale jak sie opózni wyjazd to sprobuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 i coś z kwasówki-pierwsze koty za płoty, 7cm długosci 1,5mm gruba blacha.. miedz ,mosiądz to mały "pikuś" w porównaniu z nierdzewką.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Radek tą pierwszą od dołu z pierwszego zdjęcia i ta po lewo z ostatniej fotki (jeśli to nie ta sama) wezmę jeśli dostępna a taką jak chciałem wyżej na spokojnie jak masz czas też i możesz posłać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) tak to ta sama blacha.. jutro leci do Ciebie a ta co chciales "wyzej" tez moze byc Twoja Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 i cos dla kolegi Przemek-@Carlvan 7cm długie i 1,5mm grubosc stal nierdzewna.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Miodzio wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 najbardziej lubie mosiądz.. az szkoda mi na nie łowić - 35mm dlugie i grube 1,5mm - smakuje kazdej rybce 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 schną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Bardzo ciekawe eksponaty wyklepujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi