Franc Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 u la la co tu się wyrabia ładne blaszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ha te co ja wziąłem pracują rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 i cos na trotke..rozmiar 3, przeciązone co by glebiej schodziły i penetrowały dno rzeki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 4cm miedzi i mosiądzu pod kropki.. na aukcje dla dzieciaków.. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 To ja poproszę o podanie wagi tych " 4 cm." Aaaaaa, a takie 2,5 - 3 cm. są do wykonania ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 taaa od 2,5cm smiało..zważe i napisze ..ale mysle ze około 6gr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 a wiec blaszki ważą w granicach 7gram..sztuka.. napisałem w granicach,bo miedziane 7,5g mosiężne 7gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A 12 cm z blachy 1,5 mm dla mnie zrobisz? Algopodobne czyli praca góra dół . Żadne kolebanie się na boki. Ma być mocno czuć je na kiju. Waga pewnie wyjdzie koło 40-50 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A 12 cm z blachy 1,5 mm dla mnie zrobisz? Algopodobne czyli praca góra dół . Żadne kolebanie się na boki. Ma być mocno czuć je na kiju. Waga pewnie wyjdzie koło 40-50 gramów. Takie to sam bym przygarnal Proste srebrne bez fajerwerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 i coś z kwasówki-pierwsze koty za płoty, 7cm długosci 1,5mm gruba blacha. http://jerkbait.pl/topic/57303-blaszane-hand-made-by-russian80/page-5#entry1725224 chciałbym dwie sztuki takie jak ta na drugim zdjęciu od lewej na dole (idealnie identyczne w kształcie bo pracę mają mega rewelacyjną) ale muszą być o 0,5 cm szersze od obecnej patrząc na szerokość w najszerszym jej punkcie za oczkiem, mają mieć 8-10 cm długości i być z kwasówki, blacha nie może być cieńsza niż 1,5-2 mm. Co do malowania to jedną w identycznym jak ta z zdjęcia a druga ma mieć po całości (poza jakby głową - ta na gładko) wzór łuski, oko takie samo i czerwień na ostrym końcu blachy 0,5 cm na obu stronach wahadełka, do tego płetewki dolne jak u żywej ryby tak jak namalowałeś je dla mnie na tej drugiej z blach jakie mam od Ciebie. Czas wykonania - na wczoraj - bo sezonu szczupakowego zostało mi niewiele, w okręgu sieradzkim okres ochronny szczupaka zaczyna się 1 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Cudne te blachy ,wzialbym troche tych pstragowych cudeniek 3-4cm jakby kolega mial jakis nadmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 panowie przepraszam,ale narazie jestem w delegacji i nie mam jak klepac .. przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 panowie przepraszam,ale narazie jestem w delegacji i nie mam jak klepac .. przykro miJak to tak w delegację blaszek i narzędzi nie zabierasz, co Ty robisz z wolnym czasem? a tak na poważnie, jak wrócisz siadaj do klepania bo w sieradzkim sezon na szczupaki skrócony, okres ochrony zaczyna się u nas 1 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 panowie przepraszam,ale narazie jestem w delegacji i nie mam jak klepac .. przykro mi Jak to tak w delegację blaszek i narzędzi nie zabierasz, co Ty robisz z wolnym czasem? a tak na poważnie, jak wrócisz siadaj do klepania bo w sieradzkim sezon na szczupaki skrócony, okres ochrony zaczyna się u nas 1 grudnia. Weź bądź mądry i na rozbujanym morzu klep blaszki Delegacje bywają różne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam Panowie Stop orkiestra, szwagra leją,,,, Komitet kolejkowy do Radka zakładamy..Jestem pierwszy w kolejce....Po lekkie duuuuże szzczupakówki...Kto drugi? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 piszę się , a jak !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Alek gdzie Ty pierwszy, ustaw się w szeregu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam Panowie Stop orkiestra, szwagra leją,,,, Komitet kolejkowy do Radka zakładamy..Jestem pierwszy w kolejce....Po lekkie duuuuże szzczupakówki...Kto drugi? PozdrawiamAlek Po lekkie duze szczupakowki to stane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 trociowe joja tez robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 tiaa trociowe joja tez robisz? taaaa tez robie..ale jakos na trotke wole cos w desen tych pstrągowych tylko jakies 5,5cm blacha 1,5mm do 2mm,..ale jak wspomnialem narazie mam malą przerwe,szkolenia kursy nauka...praca i nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam Panowie Stop orkiestra, szwagra leją,,,, Komitet kolejkowy do Radka zakładamy..Jestem pierwszy w kolejce....Po lekkie duuuuże szzczupakówki...Kto drugi? PozdrawiamAlekdla Pana Alka tak jak pisalismy na PW zrobie w tym roku..ale z braku czasu poprostu nie moge wiecej zrobic..chetnie ale nie moge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Wahadełka kolegi kuszą znakomicie szczupaki, szczerze wszystkim polecam. To z wczorajszych kolejnych testów wahadełka, trafił się jeszcze jeden szczupaczek na łamańca od Tomka1988 ale fotki nie udało się zrobić bo odpiął się sam ładnie 2 metry od brzegu. Jakby nie było kolego jak wrócisz z tej delegacji to siadaj do klepania wahadełek z kwasówki dla mnie. Edytowane 26 Października 2015 przez CarIvan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 dziekuje to miłe nie wiem kiedy ale napewno Ci zrobie te blaszki.. tylko znajde dłuższą chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 No mam taką nadzieję bo jedna z tych co mi zrobiłeś spoczywa już gdzieś na dnie jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Garbatki tu królują! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi