Skocz do zawartości

blaszane hand made by russian80

Rekomendowane odpowiedzi

Mistrza klepania w kwasówce powinni Ci na jerku nadać, jak będą tak agresywnie pracowały jak ta co mam od Ciebie będziesz miał co robić zapewniam. Już są chętni na wahadełka o takiej pracy.

Oficjalna prośba do modów o nadanie koledze statusu Twórcy.

Edytowane przez CarIvan
  • Like 2

Od czasu mojej poprzedniej wizyty  widzę ogromny progres. To już nie szukanie, a własny wypracowany wypieszczony styl. Blachy genialnie wyklepane , cieszą oko, i w okolicach serduszka robi się tak jakoś  tak przyjemnie ciepełko :).

Pierwsze skojarzenie chciałbym mieć to wszystko na choince :) a potem w pudełku :))

Szacun za ogrom pracy który wkładasz, za precyzję i dokładność.

Radek - chylę czoło.

Edytowane przez ark70
  • Like 2

Witam Panowie.

No właśnie, ja zamiast kroić warzywa na sałatkę jarzynową, gotować kompot, szykować warzywa do ryby [po grecku...

siedzę i gapię się jak wół na malowane wrota. Bo w łapkach mam blachy od Radka. Dzisiaj przyszły.

No tak.....

Są po prostu świetne, wypracowane..ja tylko powiedziałem Radkowi do czego potrzebuję wahadła, a On je wymyślił i zrobił.

Stanowczo popieram pomysł wpisania @Russian88 na listę Twórców.

Pozdrawiam

Alek

• Like 2

Witam Panowie.

No właśnie, ja zamiast kroić warzywa na sałatkę jarzynową, gotować kompot, szykować warzywa do ryby [po grecku...

siedzę i gapię się jak wół na malowane wrota. Bo w łapkach mam blachy od Radka. Dzisiaj przyszły.

No tak.....

Są po prostu świetne, wypracowane..ja tylko powiedziałem Radkowi do czego potrzebuję wahadła, a On je wymyślił i zrobił.

Stanowczo popieram pomysł wpisania @Russian88 na listę Twórców.

Pozdrawiam

Alek

a ja miałem juz pisac na priv czy blaszki doszły ;)  ciesze sie ze sie podobają ;)

• Like 1

Radku, jedno pytanie. jeśli to nie tajemnica warsztatu.

Jakiego lakieru używasz do malowania kropek na swoich blachach?

Ten kolor wyraźnie do mnie przemawia.

Pozdrawiam

Alek

uzywam farby fluo którą przywiozłem sobie ze statku :) nazwy dokładnej nie znam,ale malowane były nimi(bo mam dwa rodzaje) koła ratunkowe oraz zawory P.poż

• Like 1

Hej, fajne blaszki robisz, te wcześniejsze gabarytowo za duże jak na moje rewiry ale tą ostatnią z czerwoną wysypką chętnie bym zaposiadał... Kiedyś G.Loomisa od Ciebie wziąłem i okazał się pstrągowym strzałem w dziesiątkę, poszedł na 'drobny lifting' do kolegi @Yglo. Pozdrawiam i wesołych Świąt.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Hej, fajne blaszki robisz, te wcześniejsze gabarytowo za duże jak na moje rewiry ale tą ostatnią z czerwoną wysypką chętnie bym zaposiadał... Kiedyś G.Loomisa od Ciebie wziąłem i okazał się pstrągowym strzałem w dziesiątkę, poszedł na 'drobny lifting' do kolegi @Yglo. Pozdrawiam i wesołych Świąt.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

robie blaszki od 25mm do 15cm ;) takze do wyboru do koloru... ile chciałbys tych blaszek napisz na priv. chyba ze chcesz tą jednyną ;) to tez nie ma problemu..

a co do wędki to ciesze sie ze sie sprawdziła.. 

Edytowane przez russian80

Radku Twoje blaszki-MISTRZOSTWO ŚWIATA

A czym wycinasz kwasówkę?-jeśli to nie tajemnica oczywiście.

Mam trochę takiej blachy,ale nie bardzo wiem jak się do niej zabrać,bo chętnie bym wyklepał sobie kilka sztuk

Jeszcze raz gratuluję talentu.

• Like 1

Radku Twoje blaszki-MISTRZOSTWO ŚWIATA

A czym wycinasz kwasówkę?-jeśli to nie tajemnica oczywiście.

Mam trochę takiej blachy,ale nie bardzo wiem jak się do niej zabrać,bo chętnie bym wyklepał sobie kilka sztuk

Jeszcze raz gratuluję talentu.

wszystko wycinam piłką do metalu,ale myśle nad jakąś wyrzynarką,bo przy nierdzewdze można sie zajechac brzeszczotem :)

• Like 2