russian80 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 ta Szwecja to mi żyć nie daje mieszanka kwasówki,mosiądzu i miedzi skusi niejednego kaczodzioba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Pełen profesjonalizm, czekam za moimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam Panowie Mówćie co chcecie, ale te blachy to naprawdę majstersztyk.Szczere niekłamane gratulację Radku. PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 7cm i 8cm 1,5mm kwasówki ...jak to jest ze nierdzewka smakuje kaczodziobom jeszcze polerka i podmalowac i bedzie git.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Mistrza klepania w kwasówce powinni Ci na jerku nadać, jak będą tak agresywnie pracowały jak ta co mam od Ciebie będziesz miał co robić zapewniam. Już są chętni na wahadełka o takiej pracy. Oficjalna prośba do modów o nadanie koledze statusu Twórcy. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez CarIvan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Od czasu mojej poprzedniej wizyty widzę ogromny progres. To już nie szukanie, a własny wypracowany wypieszczony styl. Blachy genialnie wyklepane , cieszą oko, i w okolicach serduszka robi się tak jakoś tak przyjemnie ciepełko . Pierwsze skojarzenie chciałbym mieć to wszystko na choince a potem w pudełku )Szacun za ogrom pracy który wkładasz, za precyzję i dokładność. Radek - chylę czoło. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez ark70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Piekne blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (...) Oficjalna prośba do modów o nadanie koledze statusu Twórcy.Takie prośby @remek spełnia z przyjemnością Radku, gratulacje! Jak Przemo słusznie zauważył, w pełni zasłużyłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Takie prośby @remek spełnia z przyjemnością Radku, gratulacje! Jak Przemo słusznie zauważył, w pełni zasłużyłeś losie!! dziekuje to miłe!! wesołych swiąt życze wszystkim!!!!!!!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam Panowie. No właśnie, ja zamiast kroić warzywa na sałatkę jarzynową, gotować kompot, szykować warzywa do ryby [po grecku...siedzę i gapię się jak wół na malowane wrota. Bo w łapkach mam blachy od Radka. Dzisiaj przyszły.No tak.....Są po prostu świetne, wypracowane..ja tylko powiedziałem Radkowi do czego potrzebuję wahadła, a On je wymyślił i zrobił.Stanowczo popieram pomysł wpisania @Russian88 na listę Twórców. PozdrawiamAlek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam Panowie. No właśnie, ja zamiast kroić warzywa na sałatkę jarzynową, gotować kompot, szykować warzywa do ryby [po grecku...siedzę i gapię się jak wół na malowane wrota. Bo w łapkach mam blachy od Radka. Dzisiaj przyszły.No tak.....Są po prostu świetne, wypracowane..ja tylko powiedziałem Radkowi do czego potrzebuję wahadła, a On je wymyślił i zrobił.Stanowczo popieram pomysł wpisania @Russian88 na listę Twórców. PozdrawiamAleka ja miałem juz pisac na priv czy blaszki doszły ciesze sie ze sie podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 tak miedzy dzuszeniem pieczarek,i kręceniem maku troche inny model na kropkowance,i mysle ze na okonki sie nada 4,5cm 1,1mm blacha.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tyz pikno blacha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Radku, jedno pytanie. jeśli to nie tajemnica warsztatu.Jakiego lakieru używasz do malowania kropek na swoich blachach?Ten kolor wyraźnie do mnie przemawia. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Radku, jedno pytanie. jeśli to nie tajemnica warsztatu.Jakiego lakieru używasz do malowania kropek na swoich blachach?Ten kolor wyraźnie do mnie przemawia. PozdrawiamAlekuzywam farby fluo którą przywiozłem sobie ze statku nazwy dokładnej nie znam,ale malowane były nimi(bo mam dwa rodzaje) koła ratunkowe oraz zawory P.poż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Hej, fajne blaszki robisz, te wcześniejsze gabarytowo za duże jak na moje rewiry ale tą ostatnią z czerwoną wysypką chętnie bym zaposiadał... Kiedyś G.Loomisa od Ciebie wziąłem i okazał się pstrągowym strzałem w dziesiątkę, poszedł na 'drobny lifting' do kolegi @Yglo. Pozdrawiam i wesołych Świąt. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Hej, fajne blaszki robisz, te wcześniejsze gabarytowo za duże jak na moje rewiry ale tą ostatnią z czerwoną wysypką chętnie bym zaposiadał... Kiedyś G.Loomisa od Ciebie wziąłem i okazał się pstrągowym strzałem w dziesiątkę, poszedł na 'drobny lifting' do kolegi @Yglo. Pozdrawiam i wesołych Świąt. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalkarobie blaszki od 25mm do 15cm takze do wyboru do koloru... ile chciałbys tych blaszek napisz na priv. chyba ze chcesz tą jednyną to tez nie ma problemu..a co do wędki to ciesze sie ze sie sprawdziła.. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Radku Twoje blaszki-MISTRZOSTWO ŚWIATAA czym wycinasz kwasówkę?-jeśli to nie tajemnica oczywiście.Mam trochę takiej blachy,ale nie bardzo wiem jak się do niej zabrać,bo chętnie bym wyklepał sobie kilka sztukJeszcze raz gratuluję talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Radku Twoje blaszki-MISTRZOSTWO ŚWIATAA czym wycinasz kwasówkę?-jeśli to nie tajemnica oczywiście.Mam trochę takiej blachy,ale nie bardzo wiem jak się do niej zabrać,bo chętnie bym wyklepał sobie kilka sztukJeszcze raz gratuluję talentu.wszystko wycinam piłką do metalu,ale myśle nad jakąś wyrzynarką,bo przy nierdzewdze można sie zajechac brzeszczotem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 1,1mm 1,0mm 4,5cm i 3,5cm na ciurki powinny sie sprawdzić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Świetne, dzięki. Mam nadzieję, że nie dostałeś po uszach od żony... ???? Te fluo kropy będą idealne na trąconą wodę. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 nieee kręciła mak a"a ja babie w gary sie nie ... " i poklepałem troche.. własnie tak pomyslałem ze te fluo bedą dobre na trąconą wodzine,... no sprawdzisz sobie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 moje ulubione garbateczki.. rozmiar "dobra" 2 dosc dociążone,na kabanki z większego ciurka jak znlazł.. skrzydełko miedz i nierdzewka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Cześć Radku Te skrzydełka nasuwają tylko jedno skojarzenie: Tarcze rycerskie..Wyglądają świetnie. Gratulacje i pozdrawiam przedsylwestrowo.Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Cześć. Wahadła doszły... ???? Miód malina. Polecam wszystkim!Zajrzyj na skrzynkę ???? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi