russian80 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 tak mnie ten Przemek (@carlvan) motywuje ze dostanie w prezencie 8cm mosiądzu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 O jak miło, dzięki śliczne. Masz na pw projekt jaki bym chętnie widział u siebie, wykonany oczywiście z kwasówki, malowany tak jak już dotychczasowe wahadła w czerwieni z żółcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 takie tam...... jak to piszą na FB na pstrąga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witaj Radku jako, że Twoja sława Cię wyprzedza,a mnie czeka dzięki jerkbaitowemu konkursowi wyjazd do Szwecji, chciałbym zamówić kilka wahadeł chętnie przygarnę 10 i 12 cm w przynajmniej 2 różnych grubościach - na płycizny i odrobinę głębszą wodę.. Stworzysz jakiś fajny zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witaj Radku jako, że Twoja sława Cię wyprzedza,a mnie czeka dzięki jerkbaitowemu konkursowi wyjazd do Szwecji, chciałbym zamówić kilka wahadeł chętnie przygarnę 10 i 12 cm w przynajmniej 2 różnych grubościach - na płycizny i odrobinę głębszą wodę.. Stworzysz jakiś fajny zestawik?Olaf po pierwsze dziekuje za miłe słowa a po drugie z checią bym Ci cos zrobił o co prosisz,ale teraz mam tyle pracy, wyjazdów, ze nie mam jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Do maja trochę czasu jest.. Nie ma szans mimo to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Witaj Radku jako, że Twoja sława Cię wyprzedza,a mnie czeka dzięki jerkbaitowemu konkursowi wyjazd do Szwecji, chciałbym zamówić kilka wahadeł chętnie przygarnę 10 i 12 cm w przynajmniej 2 różnych grubościach - na płycizny i odrobinę głębszą wodę.. Stworzysz jakiś fajny zestawik? Olaf oj miałbyś czym połowić jak byś dostał taki zestawik jak dziś przyszedł do mnie, moje wahadełka od Radka co prawda to 7 i 8 cm ale ważą sporawo. Takie będą kusiły zębate kaczorki w moich wodach. zdjęcia nie oddają świetnego wykonania. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez CarIvan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie złość mnie ;PMoże do maja się Radek zlituje.. chcę być na tą Szwecję uzbrojony po zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 polerują sie przed malowaniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Super blaszki Jakies duze na szczupaka beda kiedys dostepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 bedą ale sam nie wiem kiedy... za duzo prac domowych.. obowiązki rodzina...ale zrobie z czasem te blaszki na kaczodzioba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Radek, Ciebie trzeba porwać z domu, zwolnić z pracy zamknąć w pokoju z zapasem blachy, młotków i innych narzędzi, karmić i poić. Miło patrzeć jakie cuda tworzysz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 musze Cie poczestowac jakims wahadełkiem na próbe..jak bedziesz u mnie w miescie daj znac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) musze Cie poczestowac jakims wahadełkiem na próbe..jak bedziesz u mnie w miescie daj znac Radek ty z takimi obietnicami to nie szalej bo pół jerkbaita zaplanuje urlop w Darłowie i będą podjeżdżać po sztukę na próbę. Tak nawiasem mówiąc kolega ma tam jakieś domki pod nazwą "u Maciusia" ponoć fajnie, sam myślę o jakimś tygodniu latem tam właśnie. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez CarIvan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 no to Panie bedziemy sąsiadami przez czas Twojego wypoczynku bo mieszkam 100m dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 cos na pstrągo-trotke przeciążona garbatka i cięższa blaszka 4,5cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Piękna robota, tylko pozazdrościć profesjonalizmu, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 jak zwykle klasa ...brakuje mi słów by określić te cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 czasu mało,ale od czasu do czasu cos tam działam w trakcie polerowania ,malowania, "upiększania" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Takie to szkoda do wody wrzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 czasem jak zerwe to zły jestem jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 na szybko wyklepałem blaszke z 2mm co by do dna doszła,i w 30minut strzelił taki trociak Zapoznaj się proszę z zasadami umieszczania zdjęć. Obowiązują w całym jerkbait.pl, również w wątkach autorskich.http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Znaczy że działa ???? Gratulacje. A na pstrąga masz coś na "stanie"?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 hej !! po dłuższej przerwie ,przeprowadzce,szykowaniu nowego warsztaciku wróciłem... tym którym obiecałem blaszki i troche sie spózniłem przepraszam...siła wyższa..priorytet kupno nowego "kwadratu"..ale pomału zaczynam klepanko na stole mały bajzel ale zanim kupie szafy półki itd troche minie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 8cm ,1,1mm na pierwszego maja jeszcze posrebrzyć wypolerowac, pomalowac i można poławiac powoli sie oswajam z nowym warsztacikiem... i robi sie całkiem przyjemnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi