russian80 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 ostatnio jestem bardzo zabiegany,ale od czasu do czasu cos wyklepie i cos połowie 3,5cm najlepiej mi sie sprawdza na okonkach jaziach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć Radek Takie pytanie od czapy, ale...na warsztatowej fotce tak na oko widać Twój stół warsztatowy.Sam go zrobiłeś? Myślę, że tak, więc-jakie masz wymiary nóg stołu. Sprawdzają się ? Czy lepsze by były z grubych profili stalowych. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) ogólnie stolik sie sprawdza...jedyny minus kupiłem mokre drzewo( dębowe) ... i teraz dostal luzów musze dociągac sruby ... a wymiary wziałem z profesjalnego stołu ...pozniej Ci zmierze i napiszestolik sam skreciłem.. koszt samego materialu 90zł. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 "czarna mamba" z córką zagościla w moim ogrodzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Radek masz coś co mocno kopie w rozmiarze 3-4 cm i jakieś obrotówki 0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 wszystko do zrobienia..ale wracam do domu dopiero w niedziele...3-4cm pod jakie rybki ? rzeka jeziorko ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Rzeka, kleń/pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 odezwij sie w niedziele na priv,jak wagowo ma to wyglądac? miedz mosiądz?? zrobie Ci model na który ja najczesciej łowie i zawsze "cos" złowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 moje ulubione garbateczki.. rozmiar "dobra" 2 dosc dociążone,na kabanki z większego ciurka jak znlazł.. skrzydełko miedz i nierdzewka Mam te dwie i mega pracują.Pracę czuć na kiju teraz potrzebuję wahadła min 15-18cm.Srebrne mocno błyszczące.Waga: ok 30g byłoby ideał, max 45-50g.Da radę cudotwórco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 wszystko do zrobienia,tylko od 3miesiecy wiecej jestem w pracy niż w domu i nie mam czasu na nic. bede za 3tyg w domu wiec moge cos wyklepac..o ile znow nie bede musiał wyjechac do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Pracuś Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jakbyś robił więcej dużych wahadeł to też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Duże duże...Rób cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 "czarna mamba" z córką zagościla w moim ogrodzie Jak uzyskujesz ten czarny efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Patynujesz ..taki środek chemiczny to postarzania miedzi i mosiadzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jak uzyskujesz ten czarny efekt? Polecam książkę "Galwanotechnika domowa" Stefana Sękowskiego, pięknie opisane sposoby patynowania miedzi na różne kolory, w tym czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 W sklepach masz preparaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam . Czy cos pod pstrąga można zamówic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Z chęcią wyklepał bym cos dla Ciebie,ale wracam do domu za 2tygodnie wtedy "no problem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Chciałbym tez pokazać,jak domowym sposobem mozna "ozywic" blaszki i dac im drugie zycie jedyny minus mozna zniszczyc farbę,i wypłukać patyne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Ostatnio mója ulubiona ;-) Edytowane 17 Września 2016 przez russian80 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Raki nią łowisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Taka apetyczna ze raki chętnie ja szczypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jaka długość i waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Około 20gr długość 10cmhttps://www.youtube.com/watch?v=xbp5RrvaqbI&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi