russian80 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 koncówka urlopu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 tak ładnie mi wyszła,że aż sie pochwale 6cm miedz 1,1mm grubosć.. na płytką wode szczupakowo okoniowa.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 trocióweczki wzorek dopracowany,choc nie jest łatwy .. pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 mosiężny 3,5cm smakołyk na kropaski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Skręcam oczka i lece nad rzeke przetestowac czy kręci jak należy.. garbatki to jedna z moich ulubionych przynęt,choc zrobienie jej nie jest tak przyjemne jak łowienie na nią 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Skręcam oczka i lece nad rzeke przetestowac czy kręci jak należy.. garbatki to jedna z moich ulubionych przynęt,choc zrobienie jej nie jest tak przyjemne jak łowienie na nią A tak się zarzekał, że obrotówek nie robi :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ostatnio urlop mi sie przedłużył wiec poklepałem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jedne z kilerów 2,5cm z blachy 1,2mm lotne i rybki je polubiły .. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Po ile te "tipsy"? Po chwile.Waldku, no proszę Cię. Jesteś na naszym forum już tak długo, że nie powinno być dla Ciebie tajemnicą, iż jest to wątek autorski, a nie bazar. Takie pytania zadajemy na priv... Edytowane 20 Lutego 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Śliczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 3,8cm/ 2mm gruba blacha miedziana...mała blaszka na głębsze dołki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Najlepsza z najlepszych... a zwie się "łowna", kto zna ten wie ... Ten kawałeczek miedzianej blaszki, w którą włożono serce, mógłby opowiedzieć wiele historii... podczas pierwszych testów wyjęła 3 ryby, łowiła na bezrybiu, zerwałem ją na zaczepie, po kilku tygodniach została wyrwana z zaczepu przez twórce i wróciła do mnie, by dalej łowić i dawać radość... to dzisiejsza rybka piękna samiczka troci, 61 cm szczęścia... Dzięki Radziu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ehhh takie slowa to miód na moje uszy.. dziekówa ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 I cos na szczupaka,z blachy mosiężnej,miedzianej i fosforobrazu.grubosc od 1,2mm do 2mm takze bardziej na ciężko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ostatnio malo dodaje zdjec,bo tak naprawde klepie najczescie ten model blaszki, blaszka na wszystko,od jazi po trocie ..i uzywam tylko ten model.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dzisiejszy urobek 3,5cm do 4cm ,waga okolo 7gram. miedzi, mosiądz . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Może nazwa Ci się nie spodoba ale te pijawki ( te prążkowane )są niezłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Mam wrazenie ze sam ten wzór przyciaga ryby,zakladajac ten sam model blaszki z innym zdobieniem brak ryb,zakladam "pijawke" i zaczynają sie brania.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Mam wrazenie ze sam ten wzór przyciaga ryby,zakladajac ten sam model blaszki z innym zdobieniem brak ryb,zakladam "pijawke" i zaczynają sie brania..Radku wybacz ale zaciekawiła mnie ta opinia o pijawce ????, no i muszę to sprawdzić na moich blaszkach ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Tylko zrob dokladnie taki efekt srebro miedz patynowana. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Tylko zrob dokladnie taki efekt srebro miedz patynowana. Coś tam zrobię takie same napewno nie będą ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Blaszki na morską troć 10cm ,mam nadzieje ze im posmakują 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Szczupakowe 7cm,nierdzewka i mosiądz z blachy 1,5mm ,lotne blaszki o dosc agresywnej pracy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 blaszki ze zdjecia 3,5cm blacha 1,5mm.. przeciązone,lotne..i musze sie pochwalic koniec sierpnia do wczoraj 4 trocie wisiały ,jedna poszła wczoraj zakolczykowana.. jestem mega zadowolony.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Mocno kopie to maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi