russian80 Opublikowano 20 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Trochę się nazbierało, mniejsze blaszki przeciążone na rzekę..lotne i dość głęboko schodzące.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Te z dolnego rzędu bez czerwonego "V" jakie mają parametry ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 4,5cm 9-10gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 4,5cm 9-10gr Ale "klocki". ????Na moje siurki trochę za duże.Za to "design" mają idealny. ( jak będą takie 4,5/ na 5-6 g. to proszę o info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Będą, za 10 dni zaczynam lżejsze blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Będą, za 10 dni zaczynam lżejsze blaszki ???? ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Trochę z innej perspektywy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 I znów czarnuchy na warsztacie..4.5cm ok 5gr wagi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Pstrągowe blaszki 4.5 cm i 5 cm z blachy 1.5 mm.. lotne na głębsze dołki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 12 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Trociowe "heavy duty" przeciążone blaszki na mocniejszy nurt, 5cm, 17gr, 2mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Żeby nie było że szewc w dziurawych butach chodzi...cos na początek sezonu pod troćke z małej rzeczki.. 4-4.5cm z 1.5mm miedzi.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Dziś na prośbę znajomego zrobiłem "klamki" na glowatke ,nie wiem czy się sprawdźi... 10cm z blachy 1.1 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Trochę pstrągowych brudasków , długość 37-43mm z blachy 1mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Nie wiem czemu obraca mi zdjęcia po dodaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Trochę "Łąpiesiówek" na początek sezonu pstrągowego .. 33mm +- 4gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Jak to pracuje ?Podobnie do starszych wypustów czy jakieś "tajne" myki i kolebotania na boki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Tajne myki i kolebotanie na boki ogonkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Bardzo mi przypominają HRT Varia, które robili na przełomie 80/90 lat. Ostatnie dostałem od Zosi, kiedyś znanej łowczyni parsęckich troci. Niestety została mi już ostatnia. Mimo zastosowanej jakby zbyt grubej w stosunku do ich wielkości stalowej blachy, Varie świetnie pracowały i nieźle sprawdzały się na pstrągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Napisałem wyżej "Łąpiesiówki" bo tak w oryginale mają nabite blaszki pana Łapiesia(tak mial na nazwisko sw. Pamięci).blaszki faktycznie przeciążone do swoich rozmiarów, a dostałem od kolegi jako kiler na pstrągi(tak przynajmniej twierdzi mój znajomy) i pozwoliłem sobie parę skopiować...Blaszki robione były w latach 90??? ... Edytowane 6 Lutego przez russian80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Radku, byłbym zainteresowany takimi, ale dłuższymi takimi mniej więcej 40-43 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 4cm z blachy 1.5 mmTakże jak co to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego O takie chodzi. Jutro odezwę się na priv, o ile mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Jasne,odzywaj się śmiało, przeciez to nawet fajne otwierać tą czerwoną kopertke ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Trochę czarnuszków na pstrągi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi