Mosteque Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ostatnimi czasy prawie zawsze, gdy chcę "oznaczyć wszystkie posty jako przeczytane", otrzymuję następujący komunikat:Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza. Udaje mi się je "oznaczyć" dopiero po kilku próbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mi też się to niekiedy zdarza. Po kilku próbach udaje się oznaczyć posty, ale wiem jak to denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Następnym razem jak się wydarzy napiszcie proszę na jakiej stronie (dokładnie) byliście kiedy używaliście tej opcji i wystąpił błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) "Toto" występuje gdy za wcześnie klikniesz "oznacz posty", zanim strona się skończy odświeżac. U mnie też tak jest, ale gdy odczekasz chwilę działa normalnie. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosteque Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Właśnie tu wszedłem, żeby to samo napisać.Sprawa ogarnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) A teraz u mnie nie działa link ze strony głównej do "Nowe zasady funkcjonowania giełdy" (dzisiejsze poprawki) - wyskakuje tenże komunikat:NIE MOŻEMY TEGO ZNALEŹĆ - Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza.Wchodząc przez "Regulaminy" normalnie odczytuję treść. Edytowane 16 Września 2015 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Dzięki! Źle podmieniłem linki Poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mosteque
Ostatnimi czasy prawie zawsze, gdy chcę "oznaczyć wszystkie posty jako przeczytane", otrzymuję następujący komunikat:
Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza.
Udaje mi się je "oznaczyć" dopiero po kilku próbach.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi