bazyloss Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 też żałuję, ale na pewno będzie to lepsze rozwiązanie niż VSS (który bardzo lubię) nie bardzo kumam, co ma do tego wielkość kołowrotka, uchwyty są smukłe i raczej wprowadził bym ograniczenie co do blanku/mocy, albo dłoni niż do kołowrotkamoże zakładają, że do 6-10lb np. nikt nie używa 4000 czy cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Niedługo będę zamawiał komponenty u Matagiego to zamówię VTS-TK16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Też jestem rozczarowany że nie można go kleić bezpośrednio na blanku i tak jak @jbk też już go " przymierzałem" co najmniej do jednego kija sandaczowego, ale jak uchwyt ma jeszcze jakieś ograniczenia i można go montować tylko do małych kołowrotków to zapał całkowicie osłabł . Wrócę zatem do starego dobrego PacBaya . Takie ograniczenia prawdę mówiąc widzę pierwszy raz , co co jak co ale uchwyty rzadko ulegają uszkodzeniom chociaż zdarzają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 w katalogu Fuji nie ma o tym słowa i ja też nie widzę powodu dla którego miałby jakieś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dotarł do mnie Fuji TVS-TK16. W zestawie brak rurki. Bardzo wygodnie się go trzyma. Zestawienie wagowe : http://jerkbait.pl/topic/37253-zestawienie-wagowe-komponentów/?p=1416803 Waga samego uchwytu może być mniejsza bo można skrócić gwint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jakby tak dobrać blank żeby go idealnie wypełniał bez rurki - bajeczka. Ale gdzie takie grube blanki znaleźć. Seeker. CTS. Nic innego chwilowo nie przychodzi mi do głowy, teraz jest moda na "slim" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Może ktoś się orientuje kto ma w Polsce, od ręki TVS-a na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ASAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Sory, ale w pierwszym momencie miałem skojarzenie że ktoś posmarował kupą ten uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Kamil,piękny.Gdzie i za ile? Edytowane 23 Maja 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 A.SAVA buduje na komponentach Matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 to nie mój (http://asavacustom.com/), uchwyt od Matagi, na razie tylko u nich KD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dla mnie bomba : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dla mnie bomba : DSC005461.jpgNo cóż, każdy na całe szczęście ma inny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Taki trochę fajkowy ale kolorki do siebie dobrane idealnie. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dla mnie super, a dobranie kolorów ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 kolory to nie był mój priorytet pisząc bomba,bardzo old school'owy, podoba się i nie , ja pewnie i tak zamówiłbym "gloss blank" pod piankę i "olive drab marble" pod korekchodziło mi o samą kompozycję uchwytu z fore i rear gripem, mimo , że 17, to bardzo lekko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ksztalty bardzo fajne Pod spina czegos podobnego nie maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 mają TVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 mają TVS Chodzilo mi czy Asawa nie ma uchwytow podobnych do tego castingowego (a to nie przypadkiem Fuji tylko pomalowane?) To ze Fuji ma TVS to wiem, ale to calkiem inne ksztalty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 no przecież to Matagi czyli Fuji Painted by Matagi nie ma PTS w wersji spinn, w ten "deseń" jest tylko TVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 no przecież to Matagi czyli Fuji Painted by Matagi nie ma PTS w wersji spinn, w ten "deseń" jest tylko TVS Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 tak, to może wyglądać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Czy to robiony w kraju kij czy seryjny?A i jeszcze jedno pytanie, widziałem już parę Twoich wędek Kamil i w kilku były lakierowane na czarno SKSS-y fuji, jak wygląda trwałość tej powłoki przy normalnym użytkowaniu,- czyli bez zbędnego dbania o ich porysowanie?Pytam bo optycznie bardzo mi się podobają wielkiej różnicy w cenie też nie widzę... Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 tak, to może wyglądać fc2_2014-05-27_10-03-55-400.jpg fc2_2014-05-27_18-43-19-742.jpg Zbajerowany ale fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi