Skocz do zawartości

Uchwyt Fuji TVS

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

też żałuję, ale na pewno będzie to lepsze rozwiązanie niż VSS (który bardzo lubię)

nie bardzo kumam, co ma do tego wielkość kołowrotka, uchwyty są smukłe i raczej wprowadził bym ograniczenie co do blanku/mocy, albo dłoni :) niż do kołowrotka

może zakładają, że do 6-10lb np. nikt nie używa 4000 czy cosik :)

Też jestem rozczarowany że nie można go kleić bezpośrednio na blanku i tak jak @jbk też już go " przymierzałem"  co najmniej do jednego kija sandaczowego, ale jak uchwyt ma jeszcze jakieś ograniczenia i  można go montować  tylko do małych kołowrotków to zapał całkowicie osłabł . Wrócę zatem do starego dobrego PacBaya . Takie ograniczenia prawdę mówiąc widzę pierwszy raz , co co jak co ale uchwyty rzadko ulegają uszkodzeniom chociaż zdarzają się.

• 4 tygodnie później...

Dotarł do mnie Fuji TVS-TK16. W zestawie brak rurki. Bardzo wygodnie się go trzyma. 

post-49222-0-39427200-1394827786_thumb.jpg

Zestawienie wagowe :

http://jerkbait.pl/topic/37253-zestawienie-wagowe-komponentów/?p=1416803

Waga samego uchwytu może być mniejsza bo można skrócić gwint.

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

kolory to nie był mój priorytet pisząc bomba,

bardzo old school'owy, podoba się i nie :), ja pewnie i tak zamówiłbym "gloss blank" pod piankę i "olive drab marble" pod korek

chodziło mi o samą kompozycję uchwytu z fore i rear gripem, mimo , że 17, to bardzo lekko wygląda

Czy to robiony w kraju kij czy seryjny?

A i jeszcze jedno pytanie, widziałem już parę Twoich wędek Kamil i w kilku były lakierowane na czarno SKSS-y fuji, jak wygląda trwałość tej powłoki przy normalnym użytkowaniu,- czyli bez zbędnego dbania o ich porysowanie?

Pytam bo optycznie bardzo mi się podobają :)  wielkiej różnicy w cenie też nie widzę...

Edytowane przez Rheinangler