dadex Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam ,jesli ktos z uzytkowników posiada muchowa kamizelke graff'a prosze o pomoc, mianowiscie interesują mnie wymiary kamizelek w rozmiarach XL oraz XXL .Zakupiona eLka okazala sie za mała. Kontaktowałem sie z forma Graff lecz nie potrafili mi pomóc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Hej,Nie wiem jak z kamizelkami muchowymi, ale mam spiningową oraz całą masę rzeczy tej firmy. Zawsze kupuje XXXL.Mam 183cm wzrostu i jestem budowy raczej normalnej Wniosek jest taki że firma Graff troszkę zaniża rozmiarówkę. PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mam kurtke i spodnie z Grafa miało nie cieknąć a cieknie wszędzie .Mam kamizelki i jest to totalna pomyłka .Spiningowa ciąży na karku i po całym dniu łowienia miałem wrazenie że jestem na rybach za kare.Muchowa jest bardzo mało pojemna i tak samo ciu..to wyprofilowana.Szybko się prują i ogólnie są beznadziejne .Nie polecam.G3 simmsa to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Mam kurtke i spodnie z Grafa miało nie cieknąć a cieknie wszędzie .Mam kamizelki i jest to totalna pomyłka .Spiningowa ciąży na karku i po całym dniu łowienia miałem wrazenie że jestem na rybach za kare.Muchowa jest bardzo mało pojemna i tak samo ciu..to wyprofilowana.Szybko się prują i ogólnie są beznadziejne .Nie polecam.G3 simmsa to jest to kumple mieli Grafa i też zrezygnowali...simms to jest to zgadzam się. sam używam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Mogę tylko potwierdzić opinię, wyrażoną przez @tomi78. Miałem TEN model. Jak dla mnie wielkie nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Popper a co myślisz na temat multików zaprezentowanych na fotkach z nowej wyprawy bayangol? <_< <_< odnośnie simmsa - ostatnio nabyłem okazyjnie kamizelkę - wykończenie zawaliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 albo chlopaki są trendy albo w koncu cos do nich dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Simms jest ukierunkowany przede wszyskim na dobre rzeczy i to napewno ma przełozenie że jest troszke trendy bo dobra jakość sama się sprzedaje .Ja przerabiałem już tańsze rzeczy i wole dołozyć nawet trzy razy więcej aby być zadowolony.Kamizelke mam trzeci rok i nie widać na niej żadnych oznak zużycia ,kurtke dwa lata i jeszcze nigdy w niej nie zmokłem.Jedynie śpiochy poległy ale to normalne jak się czesto łowi ,w końcu gdzieś zaczną ciec .Buty freestony mam cztery lata i jedynie zdarła sie filcowa podeszwa reszta bez zarzutów .Większość ich rzeczy robią żółte rączki ale chyba pod stałym nadzorem.Simms to je to pane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipion Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Graffa miałem kurtkę.Taką krótką,do brodzenia,zielone z czarnymi wstawkami.Wcale nieźle się prezentowała...do pierwszego deszczu ciekło jak sito na wszystkich szwach.Potem okazało się że NIE KLEJONE! i od tamtej pory od tej firmy trzymam się z daleka.Kamizelkę mam Cabelasa. Używam jej z 15 lat.Kiedyś była khaki,czy jakaś taka zielona?...dziś kolor ciężko stwierdzić, ale cała reszta bez zarzutu.Gdzie niegdzie troszkę przetarta,ale to tylko dodaje jej uroku :)Poręczny krój,mnóstwo kieszeni (lubię) i suwaki działają bez zacinania nawet na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi