Bobby0404 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Cześć wszystkimPrzy jakim maks. wietrze Waszym zdaniem da się pływać po morzu małą łódką i jeszcze jest z tego przyjemność? Planuję wypad nad Zatokę Gdańską i nie wiem czy wiatr ok. 4-5 m/s jest jeszcze do zniesienia.PzdrBobby0404 P.s. Jest już może belona? Słyszałem, że pojawiły się pojedyncze sztuki. Może ktoś potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Małą co to znaczy , moją 4,3 m pływałem przy 4 do 5 metrów ale nie jest to komfortowe.Jak się rozdmuchało do 5-6 metrów to wiałem do portu.Przed wypłynięciem sprawdź dobrze prognozy pogody i miej oczy szeroko otwarte,polecam http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/hel_hel.Miłego pływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Hej5-7 z południa, południowy zachód - jest OKz północy lub wschodu max 2-3 a belony to niech nie będzie jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam łódkę 3,7 m. Zapowiadają wiatr 4-5 m/s z kierunków zachodnich na weekend, więc chyba powinienem dać radę. Trochę przykro byłoby dymać z Wawy 400 km na darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 tu jest aktualna prognoza na całą zatokę http://www.augustyna.pl/prognozy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na zatokę to inna bajka niż na otwarte. Jak sobie zestawisz windguru icm oraz augustyne to napewno wyjdzie ci właściwa średnia. Musisz przy tym oczywiście popłynąć. Ja w ten sposób wypracowałem sobie mechanizm i mi się sprawdza i nie jestem zawiedziony. Trafiam z pogodą i moimi oczekiwaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zanderx - dlaczego belony ma nie byc jak najdłużej? Fajna, sportowa ryba, ktora niestety regularnie daje sie łowić tylko 2-3 tygodnie w roku. Jak sie normalnie pracuje, oznacza to 2 max 3 weekendy fajnego sportowego łowienia. Dla mnie mogla by byc w Zatoce caly rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 @GaddaBo jak belony mówią "dzieńdobry" - to trocie wydzierają się "DOWIDZENIA" - ot i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi