Włóczykij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Panowie i nieliczne panie w taką pogodę większość z nas już odpuściła lub znacznie ograniczyła wypady nad wodę. Chyba czas najwyższy wznowić tradycje towarzysko - piwnych spotkań forumowiczów Miejsce już chyba mamy wybrane, to samo co w zeszłym roku:Tawerna Tuż za Horyzontemhttp://www.tuzzahoryzontem.pl/ Powiedzcie tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Widać że już ktoś mnie wyprzedził z założeniem takiego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Spokojnie bo pracuję nad tematem ale dopiero jutro gość specjalny zjedzie do W-wy z Białowieży bo poluje z aparatem na żubry Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Panowie i nieliczne panie w taką pogodę większość z nas już odpuściła lub znacznie ograniczyła wypady nad wodę. Część wcale nie ograniczyła ale super byłoby się spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr zamiara Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Bardzo liczę na spotkanie.... ale kiedy? Może wtedy, gdy skończą się mrozy... bo akumulator mi wysiadł i auto siedzi zakopane w zaspie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Myślałem, że się nie załapię na noworoczne spotkanie, ale jak widzę słabe tempo macie i wszystko wskazuje na to, że będę obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Hlehle to wszystko przez pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bardzo liczę na spotkanie.... ale kiedy? Może wtedy, gdy skończą się mrozy... bo akumulator mi wysiadł i auto siedzi zakopane w zaspie... No to świetna okazja żeby przy przyjechać komunikacją miejska i bez stresu napić się piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wstępnie zamawiam stoliki na 4.02.2010. Jutro dam znać i napiszę?ogłoszenie - będę prosił o wpisywanie się?na listę. Chcę?wstępnie poznać zapotrzebowanie Będę rozdawał kalendarze. Kwestia tematu - negocjuję bo nie jest łatwo. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłaszam akces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to super! Dzisiaj zrobię rezerwację i napiszę ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mi też czwartek pasuje więc będe na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mi też czwartek pasuje więc będe na pewno no musisz bo kaledarz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeżeli nie wypadnie mi nic w robocie to i jak przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja po 20-tej też zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Chętnie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Duża szansa, że się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Bede obecny bo juz nie moge sie doczekac zeby wkońcu powiesic kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tu jest wątek z tego co widzę 'oficjalnie' utworzony gdzie trzeba się wpisywać: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=12416&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Włóczykij
Panowie i nieliczne panie w taką pogodę większość z nas już odpuściła lub znacznie ograniczyła wypady nad wodę.
Chyba czas najwyższy wznowić tradycje towarzysko - piwnych spotkań forumowiczów
Miejsce już chyba mamy wybrane, to samo co w zeszłym roku:
Tawerna Tuż za Horyzontem
http://www.tuzzahoryzontem.pl/
Powiedzcie tylko kiedy?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi