Solina Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam! robię swoje pierwsze woblery i jestem już w części farby podkładowej lecz mam dylemat. Zakupiłem a raczej mi doradzono grunt do drewna. I stąd moje pytanie czy ta farba nie będzie się później gryzła z farbami w sprayu ??? Jestem świeży jeszcze w temacie robienia wobków dlatego prośba o pomoc. Pozdrawiam.Poniżej wstawiam zdj. farby którą posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Polecam Ci ten temat. http://jerkbait.pl/index.php?/topic/7465-"Wobleroza"--abc-żółtodzioba...Przeczytałem cały i chyba wszystko co trzeba wiedzieć tam jest :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solina Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki za odp. wnioskuję ,że jednak się nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazurak Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Do zagruntowania możesz użyć caponu lub rozcieńczonego lakieru nitro, na to jako podkład biały lub srebrny akryl w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi