nyny Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 No to jeszcze dwa z tej trzysety.E3+ZD70-300 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Fajne ujęcia.Ciekawie rysuje to szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pełzacz leśny - z tego systemu na N. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Idealna miejscówka do streetphoto - wyczekałbym na kogoś kto wychodziłby z kadru w lewą stronę. A jak by jeszcze jakoś charakterysycznie się wygiął tak by grało z tym malowidłem byłaby klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dzięki. Niestety nikt się nie nadarzył. Kolejne z mojego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kawka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Druga fotka powala. Prawie jak orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Kawka pozdro Tego działu zapomniałem przejrzeć a szkoda bo sam kiedyś nawet klisze wywoływałem i zdjęcia w ciemni robiłem Nadrobię a okazyjnie te fotki prześliczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 nyny@ fotki klasa, a druga kawka zarąbista. dawid@ interesujące pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 _dawid, bardzo fajne! To Kraków? Co to za szkiełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 _dawid, bardzo fajne! To Kraków? Co to za szkiełko? Dzięki! Tak, to Kraków, ul. Floriańska. Obiektyw to tani i dobry EF-85/1.8 USM na f/2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Obiektyw to tani i dobry EF-85/1.8 USM na f/2.0 Nie ważne, że tani ... ważne, że dobry Fajnie narysował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Właśnie powiesiłem na karniszu wywołaną rolkę. Powinny być ze dwie dobre klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Gawron - z nowego szkla:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 N85/1,8 w reportażu z akcji gaszenia pożaru .Noc,mróz,śnieg iso 3200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 fish gosc na drugim zdjęciu wygląda jakby miał czapeczke JERKBAIT.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To właściciel tego budynku.Czapeczka raczej z logo jakiejś firmy z branży budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To właściciel tego budynku.Czapeczka raczej z logo jakiejś firmy z branży budowlanej. JERKBUILD.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Raczej JERKBURN ; należy gościowi współczuć, chyba. Taki pożar, to jakaś masakra. Znajomemu spalił się dom, w którym miał studio nagrań i kompletny materiał na płytę - pierwszą i to zakontraktowaną (już nie wspomnę o większych tragediach, jakie miałem w rodzinie). Wracając do meritum - zdjęcie nr 2, czyli z rzeczonym gościem wydaje mi się najlepsze z pokazanych. Jest w nim tzw. dramatyzm chwili. A w ludzkim języku, nawet nie wiedząc, że ten człowiek jest głównym poszkodowanym, widać emocje. I pewnie o to chodziło autorowi.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Jak wrzuciłeś te zdjęcia to przypomniało mi się o tym blogu: http://tomaszfijolek.pl/blog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Jest to tragedia.Trudno mi było to fotografować,miałem w sobie jakiś opór że robię coś złego.Tak jakbym szukał sensacji w czyimś nieszczęściu.Aparat miałem pod ręką z długim szkłem,więc mogłem zachować dystans i nie przeszkadzać.Zrobiłem ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Kowalik: Zieba: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wreszcie i ja się odważę coś wstawić; co mi tam, prawdziwa cnota krytyk się nie boi . Portret córki mojego przyjaciela, nota bene użytkownika niniejszego forum. Technikalia: Nikon D300, obiektyw Nikkor 50mm, 1:1,4G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi