FISH Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Grego,za centralnie przez co statycznie.Nie pasuje mi klimat tego zdjęcia,moim zdaniem kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 MZ, WB do poprawy i nie widzi mi się to cięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Troszkę eksperymentalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 @Barwena 1977 jesteś mistrzem dziwnych cięć,masz już swój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 MZ, WB do poprawy i nie widzi mi się to cięcie. Co do WB, to może taki był zamysł. Nad tym akurat dyskutować się nie da. Wiele zdjęć wygląda jakby miało spaprane kolory, ale tak po prostu imało być. Dla przykładu Nan Goldin: http://www.glamcult.com/wp-content/uploads/nan_goldin_shower .jpg W tym przypadku ja też osobiście bym zmienił kolor. Przykładowo tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 @Barwena 1977 jesteś mistrzem dziwnych cięć,masz już swój styl Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dla mnie zdjęcie Grego całkiem fajne. Balas do poprawy ale ... Kadr całkiem miły w odbiorze. Modelka pierwsza klasa! Można by zrobić piękny portret tych piegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Sojka: Bogatka: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jest kot, więc do kompletu pies.Proszę o ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jaką bateryjkę mu podłączyłeś że mu oczka świecą .Redukcja żółtych oczu.Fotka extra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 To nie bateryjka to jego czysty charakter - wyszedł.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 a oto moje pierwsze proby z hdr'em... PozdrCzaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 @Czaro73: mam nadzieje, ze sie nie obrazisz (jak cos to napisz usune fote), ale ja mam taka wizje (taka se bo robilem z tego co zapodales, lepiej by bylo jakby na zrodlowym babrane bylo) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 @TomekC sympatyczna psina,fotka zbyt matowa.Jeżeli tego psa charakteryzuje brak życia to zrobiłeś udany portret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 nyny fajnie to zrobiłeś, ja jestem normalny i nie mam powodu do obrazy, no prawie normalny Ale nad obróbką zdjęć muszę jeszcze dużo popróbować, to wiem... Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 D300s+Nikkor 35mm f/1.8 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 FISH zawstydziłeś psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 @nyny, poszło po szczegółach.IMHO, za bardzo odszumione i za dużo kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dzięki, a nie bardzo wiem co z matowością.Mam wrażenie, ale może się mylę proszę wytłumacz. Podejrzewam że błysk po odbiciu od białej ściany za psem spowodował spadek kontrastu w obiektywie.Wyszło takie miękkie zdjęcie pod światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dzięki FISH, tak o wszystkim trzeba myśleć.I jeszcze o kadrowaniu, lubię ciąć tylko czy nie przesadzam.Jak te fotki odbieracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ostatnie mega dynamiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 I jeszcze o kadrowaniu, lubię ciąć tylko czy nie przesadzam.Jak te fotki odbieracie Przesadzasz,ciasne te kadry.Poczytaj na początek o złotym podziale w fotografii,jeżeli chcesz złamać tą zasadę to musisz zrobić to w ciekawszy sposób.Ostatnie bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Z ostatniej wyprawy, zaczely sie przeloty i wiosenne powroty. Ptactwa mnostwo, coprawda pogoda nie rozpieszcza ale warto sie przemoc aby np. zobaczyc w jednym miejscu wszystkie nasze labedzie. Zapodam te dwa malo znane wiekszosci ludkom: Labedz krzykliwy: Labedz czarnodzioby: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi