Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zanderix wypas zdjęcie.Prosto z puszki czy coś podkręcałeś? Generalnie zawsze staram się coś poprawić (czasami więcej czasami mniej - tu akurat mniej <_< ). Taki już jestem - mi nigdy idealne z puchy nie wychodzą PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zanderix fota przednia - czysta poezja.Ukłony dla fotografa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zanderix fota przednia - czysta poezja.Ukłony dla fotografa . Dziękuję PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zanderix wypas zdjęcie.Prosto z puszki czy coś podkręcałeś? Generalnie zawsze staram się coś poprawić (czasami więcej czasami mniej - tu akurat mniej <_< ). Taki już jestem - mi nigdy idealne z puchy nie wychodzą PZDRZanderixU mnie też z puszki idealnie nie wychodzą, na 100 zrobionych zdjęć ok 30 jest do przyjęcia z czego podkręcam 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zanderix wypas zdjęcie.Prosto z puszki czy coś podkręcałeś? Generalnie zawsze staram się coś poprawić (czasami więcej czasami mniej - tu akurat mniej <_< ). Taki już jestem - mi nigdy idealne z puchy nie wychodzą PZDRZanderixU mnie też z puszki idealnie nie wychodzą, na 100 zrobionych zdjęć ok 30 jest do przyjęcia z czego podkręcam 29. Ja mam swoją (ZNACZY NA SWOJE POTRZEBY) teorię : ze zdjęciami jak z pannami młodymi, Bogowi nie wszystkie wyszły i 99,9% musi jednak być dotknięta jakimś Lorealem, Avonem lub Niveom aby stanąć przed ołtarzem <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Moje wypociny z ostatniego wypadu nad rzekę Rójka chruścika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Chylę czoło piękne fotki! Zandreix Twoja twarz mówi wszystko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pare fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Masz paprochy na matrycy:)Troche krzywe te kadry tak poza tym:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Takie tam z dzisiaj, przy okazji proby terenowej nowych butow sobie popstrykalem. Pliszka siwa: Kłos zarodnionośny - Skrzyp polny: Straszka pospolita: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 @nyny, troszkę się zawstydziła ta ważka.Trudne są te france do sfotografowania - w tym przypadku przydała by się większa GO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 dla mnie zdjęcia nynego są the best uwielbiam je oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 @nyny fajne fotkiJakim szkiełkiem oddajesz strzał do tych waszek i innych owadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzieki chlopaki:) Do makro w nikonie uzywam dwoch szkiel. Sigma 150 f/2.8 i Nikkor 105 f/2.8. Do tego mam tez zestaw pierscieni Kenko.Ostatnia wazka i skrzyp zrobione Nikkor'em 105 plus jeden pierscien 36mm. A w olku uzywalem Sigmy 150 f/2.8, Zuiko Digital 50 f/2.0 oraz czasami Zuiko Digital 70-300 f/4.0-5.6. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 @nyny ta pliszka wyszła Ci świetnie, poprostu lusterko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Z dużą przyjemnością!NyNy Zawodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zazdrościłem koledze i złapałem dzisiaj dmuchawca na sesję PS. Nyny, niesamowite masz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No to jeszcze jedno Pliszki siwej: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzięki Nyny za podpowiedźFajne fotki zapodajesz Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A to mój wodołaz , narazie do wody wchodzi po kostki Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Kurcze fajny pies tylko szkoda, ze na obu ta smycz sie rzuca mocno w oczy, no i na pierwszym jakby mu nogi nie obcielo to by calkiem przyjemne bylo:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zamieściłem sporo swoich zdjęć z wypraw wędkarskich. Będę bardzo wdzięczny Waszych uwag co do ich wykonania, stylu itp. Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi.http://lubelskiprzewodnikpstragowy.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi